KE125 0 Napisano Luty 7, 2022 Witam Czy zdarzyło się Tobie wejść trampkiem Converse w kałużę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KE125 0 Napisano Luty 7, 2022 Czy one przemakają jak się wejdzie w kałużę, bo moja kuzynka na wiosnę chciała sobie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Luty 8, 2022 23 godziny temu, KE125 napisał: Czy one przemakają jak się wejdzie w kałużę, bo moja kuzynka na wiosnę chciała sobie kupić To zależy. Dziurawe w podeszwie (moje poprzednie) przemakały w każdej kałuży Nowe, nie dziurawe są 100% szczelne gdy kałuża jest płytsza niż wysokość tej gumy dookoła buta. Reszte trampka mam skórzaną, więc w głębszej kałuży też pewnie byłoby sucho przez chwilę. No ale to jednak nie są gumiaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 15, 2022 Dnia 7.02.2022 o 21:30, KE125 napisał: Czy one przemakają jak się wejdzie w kałużę, bo moja kuzynka na wiosnę chciała sobie kupić Jak wejdziesz w białych, to już białe nie będą. Nie przemakają od spodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KE125 0 Napisano Luty 19, 2022 Dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach