magda57 0 Napisano Luty 8, 2022 Hej, czy jak oboje byliśmy nadzy ale miał założoną prezerwatywę i miział mnie penisem w moim wejściu do pochwy i lekko wkładał ale nie za bardzo to jest ryzyko ciąży? Było tak dwa razy i trochę się boję…Była też palcówka(więc mógł coś wsunąć) Niby miał prezerwatywę ale skąd mam wiedzieć czy prawidłowo założoną? nie przylegała mu do końca czubka miał tam jakieś miejsce wiszące, ale on twierdzi, że to tak jest miejsce na wytrysk. Przepraszam za takie pytanie ale było to moje pierwsze takie zbliżenie bo nie daje 100% pewnoci plus od wczoraj jestem bardzo senna i klade sie spac o 22 a zawsze siedzialam do 3 w nocy. a z tego co wiem to w 1 tygodniach ciazy jest wlasnie glownie sennosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Luty 9, 2022 21 godzin temu, magda57 napisał: Hej, czy jak oboje byliśmy nadzy ale miał założoną prezerwatywę i miział mnie penisem w moim wejściu do pochwy i lekko wkładał ale nie za bardzo to jest ryzyko ciąży? Było tak dwa razy i trochę się boję…Była też palcówka(więc mógł coś wsunąć) Niby miał prezerwatywę ale skąd mam wiedzieć czy prawidłowo założoną? nie przylegała mu do końca czubka miał tam jakieś miejsce wiszące, ale on twierdzi, że to tak jest miejsce na wytrysk. Przepraszam za takie pytanie ale było to moje pierwsze takie zbliżenie bo nie daje 100% pewnoci plus od wczoraj jestem bardzo senna i klade sie spac o 22 a zawsze siedzialam do 3 w nocy. a z tego co wiem to w 1 tygodniach ciazy jest wlasnie glownie sennosc. Haha, dawno nie pisalas tutaj z tymi swoimi "problemami". No ale widze, ze tym razem z prezerwatywa, wiec robicie postepy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Luty 9, 2022 Zależy z czego była zrobiona prezerwatywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Luty 9, 2022 Dnia 8.02.2022 o 20:26, magda57 napisał: Hej, czy jak oboje byliśmy nadzy ale miał założoną prezerwatywę i miział mnie penisem w moim wejściu do pochwy i lekko wkładał ale nie za bardzo to jest ryzyko ciąży? Było tak dwa razy i trochę się boję…Była też palcówka(więc mógł coś wsunąć) Niby miał prezerwatywę ale skąd mam wiedzieć czy prawidłowo założoną? nie przylegała mu do końca czubka miał tam jakieś miejsce wiszące, ale on twierdzi, że to tak jest miejsce na wytrysk. Przepraszam za takie pytanie ale było to moje pierwsze takie zbliżenie bo nie daje 100% pewnoci plus od wczoraj jestem bardzo senna i klade sie spac o 22 a zawsze siedzialam do 3 w nocy. a z tego co wiem to w 1 tygodniach ciazy jest wlasnie glownie sennosc. Jesteś w ciąży. Wybierajcie imiona dla bliźniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach