alesja12 0 Napisano Luty 27, 2022 którą aptekę stacjonarnie polecacie? Nie wiecie gdzie można kupić leki w miarę tanio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignata 0 Napisano Luty 27, 2022 Ja bardzo lubię DOZ, dobre ceny i zawsze pomocny personel. Jeśli masz seniorów w rodzinie, to jest tam teraz dla nich zniżka 20% na leki zakupione w godz. 8-12.00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marguerite_ Napisano Luty 27, 2022 11 godzin temu, alesja12 napisał: którą aptekę stacjonarnie polecacie? Nie wiecie gdzie można kupić leki w miarę tanio? To zależy gdzie mieszkasz. Mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Luty 28, 2022 22 godziny temu, Ignata napisał: Ja bardzo lubię DOZ, dobre ceny i zawsze pomocny personel. Jeśli masz seniorów w rodzinie, to jest tam teraz dla nich zniżka 20% na leki zakupione w godz. 8-12.00. dla seniorów czyli? Jak rodzice mają 70tkę to się łapią na tą promocję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balina 0 Napisano Luty 28, 2022 3 godziny temu, alesja12 napisał: dla seniorów czyli? Jak rodzice mają 70tkę to się łapią na tą promocję? Z tego co się orientuję, to ta promocja dla seniorów w DOZ obowiązuje osoby +60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Luty 28, 2022 No to całkiem młodzi seniorzy, nawet moi rodzice się łapią, muszę im powiedzieć. To w każdej aptece doz obowiązuje, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Luty 28, 2022 Tak, w każdej aptece stacjonarnej doz, moi rodzice i dziadkowie korzystają już od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marguerite_ Napisano Marzec 1, 2022 (edytowany) 17 godzin temu, Dorka123 napisał: Tak, w każdej aptece stacjonarnej doz, moi rodzice i dziadkowie korzystają już od dawna I co ty za bzdury mówisz. Są wybrane apteki które obsługują DOZ. DOZ to internetowa apteka nie stacjonarna. Zamawiasz przez sieć, można odebrać osobiście w danej aptece którą wskażesz w zamówieniu. I wtedy jest gratis. Przesyłka już kosztuje. Nie wiem jak kurierem z lekami na receptę, bo ja zawsze osobiście odbieram.(?) Edytowano Marzec 1, 2022 przez Marguerite_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marguerite_ Napisano Marzec 1, 2022 17 godzin temu, NatalieC napisał: No to całkiem młodzi seniorzy, nawet moi rodzice się łapią, muszę im powiedzieć. To w każdej aptece doz obowiązuje, tak? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marguerite_ Napisano Marzec 1, 2022 Dnia 28.02.2022 o 15:39, Balina napisał: Z tego co się orientuję, to ta promocja dla seniorów w DOZ obowiązuje osoby +60 Tego to ja nawet nie wiedziałam. Trzeba się doinformować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marguerite_ Napisano Marzec 1, 2022 Dnia 27.02.2022 o 14:13, Ignata napisał: Ja bardzo lubię DOZ, dobre ceny i zawsze pomocny personel. Jeśli masz seniorów w rodzinie, to jest tam teraz dla nich zniżka 20% na leki zakupione w godz. 8-12.00. Tylko pełnopłatne leki wypisane na receptę i specjalne apteki DOZ Od 60 r. życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach