Olga79 0 Napisano Marzec 4, 2022 Potrzebuje porady. Jestem kilka lat po rozwodzie. Od 4 lat mam nowego partnera. Mieszkamy razem. Zbliża się komunia mojej córki i właśnie dowiedziałam się, że dziadkowie od strony byłego męża nie pojawia się na przyjęciu po uroczystości. Przeszkadza im obecność mojego partnera. Przyjęcie skromne, tylko my, mój były mąż, dziadkowie i chrzestni. Uroczystość ma się odbyć u nas w domu. Co robić? Dodam tylko, że jeszcze po rozwodzie kiedy byłam sama i zapraszałam ich na urodziny córki to też potrafili nie przyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaKasia 42 Napisano Marzec 4, 2022 (edytowany) niech im Twój ex mąż wytlumaczy, że takim zachowaniem robią krzywdę dziecku, nikomu innemu. Jak im zależy na wnuczce to powini zrobic to dla niej, nie patrząc na wasze relacje Edytowano Marzec 4, 2022 przez mamaKasia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olga79 0 Napisano Marzec 4, 2022 10 minut temu, mamaKasia napisał: niech im Twój ex mąż wytlumaczy, że takim zachowaniem robią krzywdę dziecku, nikomu innemu. Jak im zależy na wnuczce to powini zrobic to dla niej, nie patrząc na wasze relacje Niestety nie mam co na to liczyć, raczej utwierdza ich w tym przekonaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campania 173 Napisano Marzec 4, 2022 Jak to co zrobić? nic. Nie masz wpływu na zachowanie innych osób. Spędzicie ten dzień z ludźmi dla których jest ważna twoja córka, a nie własne ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johny 46 Napisano Marzec 14, 2022 Czyli dziadkowie nie są dziadkami ,są mściwymi dziadersami Dziadkowie kochają wnuki bezgranicznie i tylko ich dobro się liczy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 21, 2022 Nie zapraszac. Olać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach