Justyna.Perez 0 Napisano Marzec 8, 2022 (edytowany) Przede mną ważne wydarzenie i akurat w tym czasie powinnam dostać okres . Dostałam dziś receptę na tabletki antykoncepcyjne . Okres powinnam dostać za 5 dni , lekarz powiedział ze jak dziś zacznę brać okres się nie pojawi . Kazał wybrać całe opakowanie ….. nigdy w życiu nie brałam antykoncepcji . Trochę przeraziło mnie ryzyko depresji i wahania nastroju . Dlatego pomyślałam ze pobiorę tabletki przed tydzień kiedy to minie moje wydarzenie a po tygodniu je odstawię ? czy ktoś tak zrobił ? Może się podzielić doświadczeniami ? Edytowano Marzec 8, 2022 przez Justyna.Perez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Marzec 9, 2022 7 godzin temu, Justyna.Perez napisał: Przede mną ważne wydarzenie i akurat w tym czasie powinnam dostać okres . Dostałam dziś receptę na tabletki antykoncepcyjne . Okres powinnam dostać za 5 dni , lekarz powiedział ze jak dziś zacznę brać okres się nie pojawi . Kazał wybrać całe opakowanie ….. nigdy w życiu nie brałam antykoncepcji . Trochę przeraziło mnie ryzyko depresji i wahania nastroju . Dlatego pomyślałam ze pobiorę tabletki przed tydzień kiedy to minie moje wydarzenie a po tygodniu je odstawię ? czy ktoś tak zrobił ? Może się podzielić doświadczeniami ? Bez sensu trochę. Da się tak przesunąć okres jakbyś zaczęła brać tabletki miesiąc wcześniej. 5 dni to słaba szansa, a możesz mieć plamienia. Jak nie chcesz brać to ich nie bierz. Lekarz kazał całe opakowanie. Raczej jest mądrzejszy od Ciebie... odstawiając po tygodniu zrobisz sobie hormonalny rozjazd w organiznie. Wahania nastroju naprawdę da się ogarnąć, zresztą nawet nie wiesz czy u Ciebie wystąpią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach