Karola1933 0 Napisano Marzec 15, 2022 Witajcie. Staramy się z partnerem o dziecko. Ostatnia miesiączkę miałam w lutym. Kochaliśmy się w dni płodne. Miesiączka spóźnia mi się prawie tydzień, ale test wychodzi negatywny. Boki mnie lekko podbrzusze. Mam już dwie córki i powiem wam że z nimi od razu test miałam pozytywny. Nie wiem co myśleć. Lekarz dopiero w przyszłym tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Marzec 15, 2022 Jeżeli miesiączka się spóźnia, a testy są negatywne to nie doszukiwałabym się już ciąży. Dla pewności można zrobić badanie z krwi ale według mnie to bez sensu. Lekarz ok ale chyba tylko po to żeby sprawdził czy jest wszystko ok i dał skierowania na badania hormonów. Pytanie ile te starania już trwają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Marzec 15, 2022 3 godziny temu, Karola1933 napisał: Witajcie. Staramy się z partnerem o dziecko. Ostatnia miesiączkę miałam w lutym. Kochaliśmy się w dni płodne. Miesiączka spóźnia mi się prawie tydzień, ale test wychodzi negatywny. Boki mnie lekko podbrzusze. Mam już dwie córki i powiem wam że z nimi od razu test miałam pozytywny. Nie wiem co myśleć. Lekarz dopiero w przyszłym tygodniu. Najlepszym sposobem jest seks co 2-3 dzień przez cały cykl, nie tylko w dni płodne powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1933 0 Napisano Maj 22, 2022 Witajcie ponownie chyba się udało ostatnia miesiączka 15.04 tydzień spóźnia mi się miesiączka i testy pozytywne. Według kalendarzyka to 5tydzien i 2 dzień. Wizytę umowie dopiero w poniedziałek. Jak sądzicie na USG już coś będzie widać ? Wiem wiem że to kwestia indywidualna. Ale nie mogę się doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Maj 22, 2022 6 godzin temu, Karola1933 napisał: Witajcie ponownie chyba się udało ostatnia miesiączka 15.04 tydzień spóźnia mi się miesiączka i testy pozytywne. Według kalendarzyka to 5tydzien i 2 dzień. Wizytę umowie dopiero w poniedziałek. Jak sądzicie na USG już coś będzie widać ? Wiem wiem że to kwestia indywidualna. Ale nie mogę się doczekać Do 7 tygodnia możesz spokojnie poczekać z wizytą. Wtedy już będzie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach