kycia2 0 Napisano Marzec 15, 2022 WITAM prosiłabym o interpretacje wyników. tsh 2,09 ft3 3,17 ft4 0.89 prolaktyna 29,42 rok temu miałam tsh 3,2 ( potem spadło do 2,14 a inne wartości podobne ) mam ostatnio znowu nieregularne miesiączki ostatnia w grudniu dodatkowo często mi zimno problemy z waga niskie ciśnienie reszta wyników dobra oprócz cholesterolu 219 :( zawsze mam wysoki pomimo zdrowego odżywiania dodam ze mam 30 lat będę wdzięczą za interpretacje wyników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icran__ 181 Napisano Marzec 15, 2022 11 minut temu, kycia2 napisał: WITAM prosiłabym o interpretacje wyników. tsh 2,09 ft3 3,17 ft4 0.89 prolaktyna 29,42 rok temu miałam tsh 3,2 ( potem spadło do 2,14 a inne wartości podobne ) mam ostatnio znowu nieregularne miesiączki ostatnia w grudniu dodatkowo często mi zimno problemy z waga niskie ciśnienie reszta wyników dobra oprócz cholesterolu 219 zawsze mam wysoki pomimo zdrowego odżywiania dodam ze mam 30 lat będę wdzięczą za interpretacje wyników Od interpretacji wyników badań jest LEKARZ, nie dr.Internet. Chcesz sobie zrobić kuku? Jeśli już szukasz info,. z zastrzeżeniem na fakt że jest to wiedza NIEKONIECZNIE pasująca do CIEBIE, szukaj tam, gdzie ona jest jakoś sprawdzona i MIARODAJNA, NIE u randomow na forum, na którym roi się od zaburzonych psychicznie. Choćby tu masz conieco: https://www.medonet.pl/badania,tsh---norma-i-wyniki-badania-tsh,artykul,1570133.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kycia2 0 Napisano Marzec 15, 2022 Haha i tak pójdę ale zanim pójdę może ktoś normalny będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icran__ 181 Napisano Marzec 15, 2022 Przed chwilą, kycia2 napisał: Haha i tak pójdę ale zanim pójdę może ktoś normalny będzie Jesteś 2-3 pokoleniem po Czarnobylu. Sugerowałbym też badanie jajników na obecność cyst i badanie hormonów jak najszersze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icran__ 181 Napisano Marzec 15, 2022 Tarczyca była dominującą w rocznikach 75-85, później zeszło właśnie na sprawy związane z płodnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icran__ 181 Napisano Marzec 15, 2022 Dziś to już jest mix. Niestety, tak to jest z chorobami wynikłymi z zabawy z atomem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Marzec 15, 2022 8 minut temu, kycia2 napisał: Haha i tak pójdę ale zanim pójdę może ktoś normalny będzie Normalny? Nikt normalny nie powinien Ci interpretować wyników. Masz na wynikach normy to sobie tam popatrz. I idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach