patkaaaaaaaaaa 0 Napisano Marzec 23, 2022 pierwszy raz stalo sie to w listopadzie, mianowicie bolal mnie bodajze jajnik, glownie przy dotyku, zaczelo sie 3 dni przed miesiaczka. od tamtego czasu mam tak za kazdym razem, raz boli bardziej raz mniej i przewaznie tylko przy dotyku, a zmniejsza sie gdy sie wyproznie. dodam, ze gdy zacznie miesiaczka jak i po niej nie boli. naczytalam sie, ze moze byc to wyrostek. czy to moze byc tak normalnie, czy jednak cos jest nie tak. licze na odpowiedz i pozdrawiam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Marzec 23, 2022 22 minuty temu, patkaaaaaaaaaa napisał: pierwszy raz stalo sie to w listopadzie, mianowicie bolal mnie bodajze jajnik, glownie przy dotyku, zaczelo sie 3 dni przed miesiaczka. od tamtego czasu mam tak za kazdym razem, raz boli bardziej raz mniej i przewaznie tylko przy dotyku, a zmniejsza sie gdy sie wyproznie. dodam, ze gdy zacznie miesiaczka jak i po niej nie boli. naczytalam sie, ze moze byc to wyrostek. czy to moze byc tak normalnie, czy jednak cos jest nie tak. licze na odpowiedz i pozdrawiam!! A byłaś u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 24, 2022 19 godzin temu, patkaaaaaaaaaa napisał: pierwszy raz stalo sie to w listopadzie, mianowicie bolal mnie bodajze jajnik, glownie przy dotyku, zaczelo sie 3 dni przed miesiaczka. od tamtego czasu mam tak za kazdym razem, raz boli bardziej raz mniej i przewaznie tylko przy dotyku, a zmniejsza sie gdy sie wyproznie. dodam, ze gdy zacznie miesiaczka jak i po niej nie boli. naczytalam sie, ze moze byc to wyrostek. czy to moze byc tak normalnie, czy jednak cos jest nie tak. licze na odpowiedz i pozdrawiam!! Ja tak mam przed każdą miesiączką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkaaaaaaaaaa 0 Napisano Marzec 24, 2022 22 godziny temu, Foko Loko napisał: A byłaś u lekarza? gdy bylam jakos w grudniu to nic nie wykryl podejrzanego, wszystko bylo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkaaaaaaaaaa 0 Napisano Marzec 25, 2022 Dnia 24.03.2022 o 18:28, marinero0 napisał: Wez jakis lek przeciwzapalny i obserwuj czy bol ustepuje .Jesli nie,to pedz do lekarza i opowiedz ! po lekach zawsze przestaje bolec, teraz zaczal mi sie okres i juz nie boli w ogole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach