Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Co myślicie o moich butach?

Polecane posty

Buty jak buty ale ja jako rasowy fetyszysta damskich stop wolę jednak widok odkrytych paluszków które można by choć w myślach lizać i ssać każdy paluszek z osobna i wszystkie razem.

Zrób mi tę przyjemność i wyślij widok swych bosych stopek, co? 🙂🙂🙂🙂 Pliiiiiiiis

Dianka no wyślij mi swe bose stopki przecież znamy się jeszcze z czasów czaterii, cu nie?

Dnia 9.04.2022 o 22:57, Hebe Phil napisał:

Dianka no wyślij mi swe bose stopki przecież znamy się jeszcze z czasów czaterii, cu nie?

Nie kojarzę cię i niczego wysyłać nie będę.

16 godzin temu, Diana_na_wózku napisał:

Nie kojarzę cię i niczego wysyłać nie będę.

Pewnie, że nie kojarzysz, bo ja na każdym forum jestem pod innym nickiem. Ale ja Cię pamiętam. Pisaliśmy razem. Podszywałem się wtedy pod dziewczynę i próbowałem wyłudzić od Ciebie informację czy się palcujesz. Ale twarda byłaś i nic nie zdradziłaś. Szkoda. Teraz pewnie też nie zdradzisz. Jeszcze większa szkoda. I na dodatek jeszcze nie wyślesz zdjęcia stóp. O, to już w ogóle mega szkoda.

Dziewczyno, zobacz ile Ty robisz szkód w życiorysach facetów. Nie wstyd Ci ;)

No to chociaż w ramach rekompensaty przyznaj, że pisywałaś/pisujesz* ( *-niepotrzebne skreślić) na Czaterii.

11 godzin temu, Hebe Phil napisał:

Pewnie, że nie kojarzysz, bo ja na każdym forum jestem pod innym nickiem. Ale ja Cię pamiętam. Pisaliśmy razem. Podszywałem się wtedy pod dziewczynę i próbowałem wyłudzić od Ciebie informację czy się palcujesz. Ale twarda byłaś i nic nie zdradziłaś. Szkoda. Teraz pewnie też nie zdradzisz. Jeszcze większa szkoda. I na dodatek jeszcze nie wyślesz zdjęcia stóp. O, to już w ogóle mega szkoda.

Dziewczyno, zobacz ile Ty robisz szkód w życiorysach facetów. Nie wstyd Ci 😉

No to chociaż w ramach rekompensaty przyznaj, że pisywałaś/pisujesz* ( *-niepotrzebne skreślić) na Czaterii.

Tak, jestem na czaterii,

A ciebie i innych facetów jakoś mi nie szkoda, nie pozdrawiam

15 godzin temu, Diana_na_wózku napisał:

Tak, jestem na czaterii,

Dziękuję za odpowiedź ;)