Wik.itoria 1 Napisano Kwiecień 12, 2022 Dziewczyny pomóżcie, pisze tu trochę w akcje desperacji. Od niedzieli mam gorączkę, bole brzucha, biegunka, wymioty, w ten czwartek mam dostać okres. Czy to możliwe ze jestem w ciąży? Patrząc na to ze z moim partnerem w ubiegłym miesiącu kochaliśmy się tylko dwa razy, ani razu podczas owulacji, zabezpieczamy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1977 Napisano Kwiecień 12, 2022 23 minuty temu, Wik.itoria napisał: Dziewczyny pomóżcie, pisze tu trochę w akcje desperacji. Od niedzieli mam gorączkę, bole brzucha, biegunka, wymioty, w ten czwartek mam dostać okres. Czy to możliwe ze jestem w ciąży? Patrząc na to ze z moim partnerem w ubiegłym miesiącu kochaliśmy się tylko dwa razy, ani razu podczas owulacji, zabezpieczamy się. Nie. Raczej jelitówka, a nie ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 14, 2022 Dnia 12.04.2022 o 18:48, Wik.itoria napisał: Dziewczyny pomóżcie, pisze tu trochę w akcje desperacji. Od niedzieli mam gorączkę, bole brzucha, biegunka, wymioty, w ten czwartek mam dostać okres. Czy to możliwe ze jestem w ciąży? Patrząc na to ze z moim partnerem w ubiegłym miesiącu kochaliśmy się tylko dwa razy, ani razu podczas owulacji, zabezpieczamy się. Jak wyżej jelitowka a nie ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach