BezposredniAdam 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 Cześć. Dwa lata temu zmarła moja Żona. Mam 34 lata. Długo nie mogłem się pozbierać, ale od jakiegos czasu ok. pol roku postanowilem wziac sie w garsc. Jest o wiele lepiej, spotkania z psychologiem itp. Co by nie mowic brakuje mi relacji z kobieta. Nie jestem gotowy juz na realna znajomosc, ale internetowa mysle ze tak. Tak mi poradzono. Jeśli masz ochote, odezwij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Kwiecień 18, 2022 4 minuty temu, BezposredniAdam napisał: Tak mi poradzono. Raczej źle ci poradzono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robiejaklubie 663 Napisano Kwiecień 18, 2022 22 minuty temu, BezposredniAdam napisał: Nie jestem gotowy juz na realna znajomosc, ale Jak nie jesteś gotowy, to nie zawracaj dziewczynom 4 liter, bo narobisz nadziei i tylko skrzywdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezposredniAdam 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 27 minut temu, BezposredniAdam napisał: Cześć. Dwa lata temu zmarła moja Żona. Mam 34 lata. Długo nie mogłem się pozbierać, ale od jakiegos czasu ok. pol roku postanowilem wziac sie w garsc. Jest o wiele lepiej, spotkania z psychologiem itp. Co by nie mowic brakuje mi relacji z kobieta. Nie jestem gotowy juz na realna znajomosc, ale internetowa mysle ze tak. Tak mi poradzono. Jeśli masz ochote, odezwij się Skoro tak...to zamykam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach