szoppracz 0 Napisano Maj 21, 2022 (edytowany) Hej, minal juz trzeci miesiac od kiedy ostawilam tabletki anty. Rok temu odstawilam na dwa miesiace, a zaczelam brac je 5 lat temu. Na tabletkach mialam krwawienie z odstawienia w ciagu 27-29 dni. Pierwszy cykl po odstawieniu trwal 30 dni, kolejny 32. Dzisiaj jest 31 dzien i cisza. Lekko bola mnie piersi i jestem rozdrazniona. Stosunek byl w 13 dniu z zabezpieczeniem (prezerwatywa) i final poza. Test robilam dzisiaj i negatywny, ale wiadomo, ze moze byc falszywie negatywny. Co myslicie? Edytowano Maj 21, 2022 przez szoppracz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Maj 22, 2022 15 godzin temu, szoppracz napisał: Hej, minal juz trzeci miesiac od kiedy ostawilam tabletki anty. Rok temu odstawilam na dwa miesiace, a zaczelam brac je 5 lat temu. Na tabletkach mialam krwawienie z odstawienia w ciagu 27-29 dni. Pierwszy cykl po odstawieniu trwal 30 dni, kolejny 32. Dzisiaj jest 31 dzien i cisza. Lekko bola mnie piersi i jestem rozdrazniona. Stosunek byl w 13 dniu z zabezpieczeniem (prezerwatywa) i final poza. Test robilam dzisiaj i negatywny, ale wiadomo, ze moze byc falszywie negatywny. Co myslicie? Że nie jesteś w ciąży. Po co odstawiasz tabsy, skoro nie chcesz ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoppracz 0 Napisano Maj 22, 2022 52 minuty temu, Foko Loko napisał: Że nie jesteś w ciąży. Po co odstawiasz tabsy, skoro nie chcesz ciąży? Bo bralam juz je bardzo dlugo, lacznie ok. 9 lat z przerwami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Maj 22, 2022 5 godzin temu, szoppracz napisał: Bo bralam juz je bardzo dlugo, lacznie ok. 9 lat z przerwami. No i co z tego? Jeżeli masz tabletki, przy których nie masz wielkich skutków ubocznych, to nie musisz im robić przerw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach