Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Witam, odrazu przejdę do rzeczy, zacznę od tego, że tydzień po owulacji powiększyły mi się piersi, bolaly i czułam skurcze jakby macicy, od wtedy zaczęłam częściej sikać , mam dosyć regularny cykl, a w tym miesiącu dostałam miesiączkę około 5 dni wcześniej, poza tym, pierwszego dnia miałam normalne krwawienie ale w kolejnych dniach słabsze niż zazwyczaj, zawsze mam brudną całą podpaskę przez wszystkie dni okresu a tym razem tylko pierwszego był obfity, a później raczej plamienie i trwało to 5 dni , zazwyczaj mam 6 . Czuje się bardzo senna, mam zgagę , sikam bardzo często , czasem kilka razy co 10 min , to bardzo uciążliwe, szybciej się męczę nawet chodzeniem , zrobiłam test około 14:00 po odespaniu zmiany nocnej , pracuje po 12 h , test wyszedł negatywny , czy to możliwe, że test wyszedł fałszywy ze względu na moje zmęczenie i fakt, że nie był robiony z rana ?

Nie jesteś w ciąży, ale masz zapalenie pęcherza i tym bym się martwiła na twoim miejscu, a nie szukaniem urojnych objawów ciąży.

1 godzinę temu, roztargniona09 napisał:

Nie jesteś w ciąży, ale masz zapalenie pęcherza i tym bym się martwiła na twoim miejscu, a nie szukaniem urojnych objawów ciąży.

Zapalenie pęcherza niesie za sobą takie objawy jak pieczenie czy szczypanie okolic pochwy, nie mam żadnych objawów infekcji dróg moczowych 

16 minut temu, roztargniona09 napisał:

Objawów ciążowych też nie masz. 

Częstomocz, senność, zmęczenie, plamienie przed terminem miesiączkowym, być może to jest to implantacyjne, obolałe cialo po owulacji, powiększone piersi, mniej jem ostatnio , Zapomniałam wyżej dodać, że również jestem mocno zdekoncentrowana i niezdarna , co chwilę coś mi leci z rąk i to na tyle jak na razie 

2 godziny temu, Docia990 napisał:

Częstomocz, senność, zmęczenie, plamienie przed terminem miesiączkowym, być może to jest to implantacyjne, obolałe cialo po owulacji, powiększone piersi, mniej jem ostatnio , Zapomniałam wyżej dodać, że również jestem mocno zdekoncentrowana i niezdarna , co chwilę coś mi leci z rąk i to na tyle jak na razie 

Ty nie miałaś plamoenia tylko okres. Częste sikanie to występuje jak macica zaczyna uciskać pęcherz, ale to jest później niż w pierwszym miesiącu. Brak koncentfacji też nie świadczy o ciąży.

Test był negatywny, a Ty po prostu miałaś okres inny niż zwykle. Zdarza się.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się