Luna_ 861 Napisano Sierpień 24, 2022 5 godzin temu, kaja356 napisał: Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki, co skutecznego polecacie na zaparcia U mnie wszystko dobrze działa jak jem na śniadanie albo kolację porządną ciepłą owsianke (preferuje na wodzie bądź mleku owsianym) z ziarnami, orzechami, suszonymi śliwkami i innymi owocami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Sierpień 25, 2022 (edytowany) Dziewczynki. Zrobiłam ostatni przyrost w odstępie 48 h( obiecałam sobie, że robię do 1000 - potem odpuszczam). Czy jest ok? Wt 23.08 beta 447 Dziś 25.08 beta 954,4 Kiedy na moim miejscu umawiałybyście się na USG? Edytowano Sierpień 25, 2022 przez Strusio85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Sierpień 25, 2022 8 minut temu, Strusio85 napisał: Dziewczynki. Zrobiłam ostatni przyrost w odstępie 48 h( obiecałam sobie, że robię do 1000 - potem odpuszczam). Czy jest ok? Wt 23.08 beta 447 Dziś 25.08 beta 954,4 Kiedy na moim miejscu umawiałybyście się na USG? Najlepiej iść na USG w 6tc, wtedy powinno być już wszystko ładnie widać. Jeśli zarodek poprawnie się rozwija to będzie też serduszko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Sierpień 25, 2022 3 minuty temu, Jennn napisał: Najlepiej iść na USG w 6tc, wtedy powinno być już wszystko ładnie widać. Jeśli zarodek poprawnie się rozwija to będzie też serduszko. U mnie teraz 4+5. Rozumiem, że za półtora do 2 tygodni będzie ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia:)) 358 Napisano Sierpień 25, 2022 23 minuty temu, Strusio85 napisał: U mnie teraz 4+5. Rozumiem, że za półtora do 2 tygodni będzie ok? Najlepiej za 2 tyg. Wtedy powinno już być wszystko widać. Bo za półtora tygodnia to może już będzie serduszko albo zabraknie tych 2 dni do niego. Strasznie się cieszę, że Ci się udało. Oby tym razem to była ta szczęśliwa ciąża 🥰🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Sierpień 25, 2022 (edytowany) 7 minut temu, madzia:)) napisał: Najlepiej za 2 tyg. Wtedy powinno już być wszystko widać. Bo za półtora tygodnia to może już będzie serduszko albo zabraknie tych 2 dni do niego. Strasznie się cieszę, że Ci się udało. Oby tym razem to była ta szczęśliwa ciąża 🥰🥰 Dziękuję Udało mi się złapać wizytę 8.09 ..to będzie u mnie 6+5 . Chyba już coś powinno być wtedy widać Jest stres i jestem gotowa na każdy scenariusz..ale gdzieś tam w głębi serca wierzę, że ta ciąża , w zasadzie cud, pojawiła się po coś...i mam nadzieję, że tym razem mnie mile zaskoczyoby 🥰.... Co więcej...mam wrażenie, że jestem w tej ciąży najspokojniejsza ...mam nadzieję, że to dobry znak. Edytowano Sierpień 25, 2022 przez Strusio85 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Sierpień 25, 2022 4 godziny temu, Strusio85 napisał: Dziękuję Udało mi się złapać wizytę 8.09 ..to będzie u mnie 6+5 . Chyba już coś powinno być wtedy widać Jest stres i jestem gotowa na każdy scenariusz..ale gdzieś tam w głębi serca wierzę, że ta ciąża , w zasadzie cud, pojawiła się po coś...i mam nadzieję, że tym razem mnie mile zaskoczyoby 🥰.... Co więcej...mam wrażenie, że jestem w tej ciąży najspokojniejsza ...mam nadzieję, że to dobry znak. Tak, 6tc+5 to dobry czas na pierwsze USG. Już czekamy razem z Tobą🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Sierpień 25, 2022 40 minut temu, Jennn napisał: Tak, 6tc+5 to dobry czas na pierwsze USG. Już czekamy razem z Tobą🥰 Mam nadzieję, że te 2 tygodnie do USG w miarę spokojnie mi mina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Sierpień 25, 2022 5 godzin temu, Strusio85 napisał: Dziękuję Udało mi się złapać wizytę 8.09 ..to będzie u mnie 6+5 . Chyba już coś powinno być wtedy widać Jest stres i jestem gotowa na każdy scenariusz..ale gdzieś tam w głębi serca wierzę, że ta ciąża , w zasadzie cud, pojawiła się po coś...i mam nadzieję, że tym razem mnie mile zaskoczyoby 🥰.... Co więcej...mam wrażenie, że jestem w tej ciąży najspokojniejsza ...mam nadzieję, że to dobry znak. Ja ide 5.09.i tez się stresuje...oby się nam udało 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Sierpień 25, 2022 14 minut temu, Strusio85 napisał: Mam nadzieję, że te 2 tygodnie do USG w miarę spokojnie mi mina Tak samo...już przytupuję z nogi na nogę i w łazience mam zapas testów...tak "na wszelki wypadek" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Sierpień 25, 2022 6 godzin temu, Strusio85 napisał: Dziękuję Udało mi się złapać wizytę 8.09 ..to będzie u mnie 6+5 . Chyba już coś powinno być wtedy widać Jest stres i jestem gotowa na każdy scenariusz..ale gdzieś tam w głębi serca wierzę, że ta ciąża , w zasadzie cud, pojawiła się po coś...i mam nadzieję, że tym razem mnie mile zaskoczyoby 🥰.... Co więcej...mam wrażenie, że jestem w tej ciąży najspokojniejsza ...mam nadzieję, że to dobry znak. 37 minut temu, Teklaoli napisał: Ja ide 5.09.i tez się stresuje...oby się nam udało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Sierpień 25, 2022 2 godziny temu, Teklaoli napisał: Ja ide 5.09.i tez się stresuje...oby się nam udało Trzymam za nas obie mocno kciuki. Będę mieć USG 3 dni po Tobie 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Sierpień 25, 2022 1 godzinę temu, Strusio85 napisał: Trzymam za nas obie mocno kciuki. Będę mieć USG 3 dni po Tobie 🥰 Tak wiem ja też za nas 3mam kciukasy i się modlę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Sierpień 25, 2022 Dnia 19.08.2022 o 18:46, Katia83 napisał: W piątek mam robić betę Katia...trzymamy tu kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Sierpień 26, 2022 15 godzin temu, Strusio85 napisał: Dziękuję Udało mi się złapać wizytę 8.09 ..to będzie u mnie 6+5 . Chyba już coś powinno być wtedy widać Jest stres i jestem gotowa na każdy scenariusz..ale gdzieś tam w głębi serca wierzę, że ta ciąża , w zasadzie cud, pojawiła się po coś...i mam nadzieję, że tym razem mnie mile zaskoczyoby 🥰.... Co więcej...mam wrażenie, że jestem w tej ciąży najspokojniejsza ...mam nadzieję, że to dobry znak. 9 godzin temu, Teklaoli napisał: Ja ide 5.09.i tez się stresuje...oby się nam udało Trzymamy kciuki dziewczyny !!! Będzie się działo! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Sierpień 26, 2022 21 godzin temu, Teklaoli napisał: Katia...trzymamy tu kciuki! Katia , czekamy na wieści.... Najlepiej te dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Sierpień 26, 2022 1 godzinę temu, kaja356 napisał: Katia , czekamy na wieści.... Najlepiej te dobre Oj dziewczyny ile ja dziś stresy przeszłam rano o 7:30 byłam oddać krew a wynik dopiero otrzymałam o 19ale myślę że było warto czekać beta w 9dpt 541.5 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Sierpień 26, 2022 Dnia 24.08.2022 o 22:49, Teklaoli napisał: Super! Ja robie takie: 2 buraki,2 łodygi selera naciowego, 2 jabłka i plaster cytryny...odczekać godzinę conajmniej bo inaczej bdz za ciężki dla żołądka i dolać parę kropel dobrej oliwy dla lepszego wchłaniania witamin a i z tego wychodzą mi 2 szklaneczki dla mnie i dla starego Jest naprawdę super słodziutki i nie czuć buraka wcale. Ponadto pomaga przy spadkach nastroju bo burak ma również właściwości antydepresyjne także dla nas tutaj zmagających się z takimi problemami i huśtawkami nastrojów-polecam z całego serca Super wypróbuje soczek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Sierpień 27, 2022 8 godzin temu, Katia83 napisał: Oj dziewczyny ile ja dziś stresy przeszłam rano o 7:30 byłam oddać krew a wynik dopiero otrzymałam o 19ale myślę że było warto czekać beta w 9dpt 541.5 Wahooo!! Brawo!!! Oby tak dalej! I teraz co,kiedy ysg czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Sierpień 27, 2022 8 godzin temu, Katia83 napisał: Super wypróbuje soczek Spróbuj spróbuj tylko ja nie pije go codziennie bo wiadomo...żeby nie przedobrzyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Sierpień 27, 2022 21 minut temu, Teklaoli napisał: Wahooo!! Brawo!!! Oby tak dalej! I teraz co,kiedy ysg czy coś? Na razie nic nie wiem czekam co mi klinika odpisze. Ale zamierzam umowic się do mojego dr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Sierpień 27, 2022 6 minut temu, Katia83 napisał: Na razie nic nie wiem czekam co mi klinika odpisze. Ale zamierzam umowic się do mojego dr Trzymam mocno!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Sierpień 27, 2022 9 godzin temu, Katia83 napisał: Oj dziewczyny ile ja dziś stresy przeszłam rano o 7:30 byłam oddać krew a wynik dopiero otrzymałam o 19ale myślę że było warto czekać beta w 9dpt 541.5 Super. Oby to był wynik dwóch kropeczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Sierpień 27, 2022 9 godzin temu, Katia83 napisał: Oj dziewczyny ile ja dziś stresy przeszłam rano o 7:30 byłam oddać krew a wynik dopiero otrzymałam o 19ale myślę że było warto czekać beta w 9dpt 541.5 Hej. Powiedz jak się czułaś przed transferem i jak się teraz czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Sierpień 27, 2022 Dnia 17.08.2022 o 08:45, Katia83 napisał: Superrr będzie dobrze. Ja też od 4 nie śpię. Niby się nie denerwuje a spac nie mogłamtak dzis 2 ostatnie mrozaczki podajemy. Wiem że dużo pytań zadaję, przypomnij mi ile miałaś wcześniej transferów? Jakieś specjalne przygotowanie miałaś teraz przed tym ostatnim? Pytam bo też będę podchodziła do ostatniego transferu i bardzo się boję porażki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Sierpień 27, 2022 Ja miałam 2 jeden świeży drugi mrozaczek była biochemia. Teraz zdecydowalismy podac 2 ostatnie z względu na rozmowę z embriologiem. Po transferze teraz czułam się w miarę dobrze tylko po progesteron besins jak pijana ale dr mowil ze to normalne. W 7dpt zrobilam sikanca I ... nic w 8 dpt lekkie brązowe plamienie i ból jak bym miała przyjsc @ a i od 6dpt dostałam straszne mdłości i ból piersi i w pachwinach. Trzymam za Ciebie kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Sierpień 27, 2022 Dodatkowo do protokołu mam neoparin może to pomoglo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Sierpień 28, 2022 Pisałam dziś z docentem. Jednak dołożymy do encortonu szczepienie pullowane między 6-8 tc. Trzymajcie kciuki 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Sierpień 29, 2022 Dnia 26.08.2022 o 22:28, Katia83 napisał: Oj dziewczyny ile ja dziś stresy przeszłam rano o 7:30 byłam oddać krew a wynik dopiero otrzymałam o 19ale myślę że było warto czekać beta w 9dpt 541.5 Powtarzasz dzisiaj betę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Sierpień 29, 2022 Kochane. Nie zabijajcie ale coś mnie dziś naszło i poszłam zrobić betę po 4 dniach ... Przyrost mnie zmartwił. 78%.. Ja wiem, że po 1000moze zwalniać -ale aż tak? Dziś 29.08 3 300,4 A w czw 25.08 954 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach