Bella20289 0 Napisano Czerwiec 29, 2022 (edytowany) Hej! zaczelam z chlopakiem uprawiac seks. ostatni stosunek byl kilka dni temu, 2tyg temu i 3 no i na poczatku (czerwiec) zawsze z prezerwatywa i niby zawsze sprawdzal woda czy nie pekla i nie pekla nigdy (bynajmniej tak mowil) okres mam dostac za 8 dni a ja czesto sikam mino,ze malo pije to i tak, mam sluz czerwony oraz czasem pobolewa mnie podbrzusze i piersi sa spuchniete. jest ryzyko ciazy? Edytowano Czerwiec 29, 2022 przez Bella20289 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Czerwiec 29, 2022 42 minuty temu, Bella20289 napisał: Hej! zaczelam z chlopakiem uprawiac seks. ostatni stosunek byl kilka dni temu, 2tyg temu i 3 no i na poczatku (czerwiec) zawsze z prezerwatywa i niby zawsze sprawdzal woda czy nie pekla i nie pekla nigdy (bynajmniej tak mowil) okres mam dostac za 8 dni a ja czesto sikam mino,ze malo pije to i tak, mam sluz czerwony oraz czasem pobolewa mnie podbrzusze i piersi sa spuchniete. jest ryzyko ciazy? Okres za 8 dni. Doczekaj chociaż do tego momentu zanik zaczniesz panikować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella20289 0 Napisano Czerwiec 29, 2022 22 minuty temu, Foko Loko napisał: Okres za 8 dni. Doczekaj chociaż do tego momentu zanik zaczniesz panikować? jest w ogole ryzyko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Czerwiec 29, 2022 55 minut temu, Bella20289 napisał: jest w ogole ryzyko? Nie ma. Co miesiac panika, bosz. Po co zakladasz co miesiac nowy nick? Wiadomo, ze to ty od "seksu" w dresach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach