Patron26 0 Napisano Lipiec 15, 2022 Witam czy ktoś się orientuję czy biorąc tabletki antydepresyjne można zażywać równomiernie plastry bądź proszki antykoncepcyjne? Czy są jakieś przeciwskazania czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Lipiec 16, 2022 11 godzin temu, Patron26 napisał: Witam czy ktoś się orientuję czy biorąc tabletki antydepresyjne można zażywać równomiernie plastry bądź proszki antykoncepcyjne? Czy są jakieś przeciwskazania czy nie? Ulotka + lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zosiakalk 0 Napisano Lipiec 16, 2022 Nie powinno byc przeciwskazan. Przeczytaj dokladnie ulotke od leku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SisterGoldenHair 89 Napisano Lipiec 16, 2022 Ja brałam. Ale może pigułki nasilają Ci depresje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina85 1 Napisano Sierpień 19, 2022 Można brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 19, 2022 Dnia 16.07.2022 o 21:49, SisterGoldenHair napisał: Ja brałam. Ale może pigułki nasilają Ci depresje? Też może tak być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach