Nieznany888 0 Napisano Lipiec 22, 2022 Hejka. Pisze tu bo forum nie raz mi pomogło. Moje cykle bywają rozne ostatnio np 28dni wczesniej 32 a jeszcze wczesniej 39 przez to że owulacja sie przesunęła i była pozniej. Troche sie nie pokoje bo mam dzis 35 dzien czyli i okresu nie ma, odczuwam bol piersi i sa nabrzmiałe tak jak przed okresem Oraz dyskomfort w podbrzuszu jak zawsze. Słyszałam że mozna mierzyć temperaturę sobie najlepiej rano wyszło mi 35,40stopni. dodam że z partnerem zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywa i dodatkowo nie konczy we mnie. Prezerwatywa nigdy nie pękła ani nic . Bardzo sie niepokoje prosze o odpowiedzi jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznany888 0 Napisano Lipiec 22, 2022 Przed chwilą, Nieznany888 napisał: Hejka. Pisze tu bo forum nie raz mi pomogło. Moje cykle bywają rozne ostatnio np 28dni wczesniej 32 a jeszcze wczesniej 39 przez to że owulacja sie przesunęła i była pozniej. Troche sie nie pokoje bo mam dzis 35 dzien czyli i okresu nie ma, odczuwam bol piersi i sa nabrzmiałe tak jak przed okresem Oraz dyskomfort w podbrzuszu jak zawsze. Słyszałam że mozna mierzyć temperaturę sobie najlepiej rano wyszło mi 35,40stopni. dodam że z partnerem zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywa i dodatkowo nie konczy we mnie. Prezerwatywa nigdy nie pękła ani nic . Bardzo sie niepokoje prosze o odpowiedzi jakies Dodam jeszcze, że owulacja w tym cyklu tez była pozno jakos 23-4 dzien chyba bo wtedy był śluz najbardziej jak białko kurze. Moze przez to okres sie przesuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Lipiec 22, 2022 (edytowany) 2 godziny temu, Nieznany888 napisał: Dodam jeszcze, że owulacja w tym cyklu tez była pozno jakos 23-4 dzien chyba bo wtedy był śluz najbardziej jak białko kurze. Moze przez to okres sie przesuwa No ale jak się denerwujesz, to czemu po prostu nie zrobisz testu albo bety? Jeżeli owu była 23-4 dzień, to okres powinnaś mieć za 2-3 dni dopiero. Konsuktowałaś te cykle z ginekologiem? Bo są ciut za długie jak na normę. Edytowano Lipiec 22, 2022 przez Foko Loko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiag89 0 Napisano Lipiec 27, 2022 Ból piersi, bóle brzucha mogą też wskazywać na zbliżający się okres. Mierzenie temperatury teraz nic nie da, trzebaby było mierzyć ją na bieżąco bo wtedy widać jak wygląda temperatura na przestrzeni cyklu, a nie tylko w 1 dzień. Na podstawie tych temperatur z całęgo cyklu można coś wywnioskować dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach