Monikamezatka 0 Napisano Lipiec 26, 2022 Zainteresowałam się mieszkaniem w kamienicy. Jego cena jest stosunkowo niska, jest po remoncie, wszystkie instalacje są wymienione. Napisałam do ogłoszeniodawcy z czego wynika niska cena i uzyskałam odpowiedź, że mieszkanie nie posiada żadnych ukrytych wad czy niespodzianek. Chciałabym poprosić (wynająć) kogoś, kto by wszedł ze mną do mieszkania i obejrzał je fachowym okiem. Kogo wynająć? Jak się taki zawód nazywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 40 Napisano Wrzesień 7, 2022 Dnia 26.07.2022 o 07:39, Monikamezatka napisał: Zainteresowałam się mieszkaniem w kamienicy. Jego cena jest stosunkowo niska, jest po remoncie, wszystkie instalacje są wymienione. Napisałam do ogłoszeniodawcy z czego wynika niska cena i uzyskałam odpowiedź, że mieszkanie nie posiada żadnych ukrytych wad czy niespodzianek. Chciałabym poprosić (wynająć) kogoś, kto by wszedł ze mną do mieszkania i obejrzał je fachowym okiem. Kogo wynająć? Jak się taki zawód nazywa? To pewnie będzie jakiś inżynier, najlepiej sprawdź w internecie czy jest jakaś firma która się tym zajmuje w Twoim mieście. Jest pełno ofert. Co do niskiej ceny mieszkania to może być również bardzo uciążliwe sąsiedztwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach