Zuzia21 0 Napisano Lipiec 26, 2022 Witam, uprawialiśmy petting. On doszedł na moje narządy płciowe, następnie odrazu włożył we mnie palec. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Lipiec 26, 2022 1 minutę temu, Zuzia21 napisał: Witam, uprawialiśmy petting. On doszedł na moje narządy płciowe, następnie odrazu włożył we mnie palec. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę? Jest ryzyko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campania 173 Napisano Lipiec 26, 2022 50 minut temu, Zuzia21 napisał: Witam, uprawialiśmy petting. On doszedł na moje narządy płciowe, następnie odrazu włożył we mnie palec. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę? Ja się całkiem serio zastanawiam czego teraz do diabła uczą na biologii?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Lipiec 26, 2022 Taka ciąża tylko w Biblii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Lipiec 26, 2022 13 minut temu, campania napisał: Ja się całkiem serio zastanawiam czego teraz do diabła uczą na biologii?! Zamiast biologii jest religia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach