basiag89 0 Napisano Lipiec 28, 2022 Staram się o dziecko, owulację miałam 2 dni temu więc pewnie nawet nie doszło do potencjalnego zapłodnienia) . Złapało mnie zapalenie pęcherza- czy mogę wziąć urafuraginum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Lipiec 28, 2022 (edytowany) 16 minut temu, basiag89 napisał: Staram się o dziecko, owulację miałam 2 dni temu więc pewnie nawet nie doszło do potencjalnego zapłodnienia) . Złapało mnie zapalenie pęcherza- czy mogę wziąć urafuraginum ? Idź do lekarza i powiedz to, co napisałaś tutaj i weź, to co Ci zaleci lekarz. Edit. Wczoraj twierdziłaś, że jesteś kilka dni przed okresem, a dzisiaj, że dopiero co miałaś owulację. tO o co chodzi? Edytowano Lipiec 28, 2022 przez Foko Loko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 28, 2022 Ale przecież Ty nawet w ciazy nie jesteś, więc jaki masz problem, żeby wziąć leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach