Incia 7 Napisano Sierpień 24, 2022 Spóźnia mi się @ 4 dzień, zrobiłam dwa testy ciążowe wynik negatywny, seks z zabezpieczeniem. Dziwne jest to ze zawsze jak mam PMS bolą mnie piersi a w tym cyklu nic tak się zastanawiam czy to nie menopauza, ostatnio dwa cykle mi się skróciły i od 4 miesięcy mam skąpe @ do tego ciągle mi gorąco i i pojawiła się skłonność do przybierania na wadze, plus problemy ze snem.Czy któraś z was miała tak wczesnie menopauzę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W҉і҉d҉m҉o҉ 433 Napisano Sierpień 24, 2022 Moja znajoma miala w wieku 30 lat. Musisz isc do ginekologa, to Ci powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W҉і҉d҉m҉o҉ 433 Napisano Sierpień 24, 2022 To sie nazywa przedwczesna menopauza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 51 Napisano Lipiec 21, 2023 A ja mam odwrotny problem, mam 46 lat i od roku mam nieregularne miesiączki a co za tym idzie schudłam 8 kg. zamiast tyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano Sierpień 18, 2023 Kupcie sobie komputer cyklu. Pomiędzy wizytami u ginekologa mogą pojawić się różne wahania. WYkresy cyklu rejestruje np. cyclotester myway, także warto mieć w domku takie urządzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach