hanipipol 708 Napisano Wrzesień 9, 2022 Hej, robilam wlasnie zamowienie na zalando, oplacilam blikiem i czekalam az sie zaktualizuje strona zalando zeby zamowienie przeszlo a tu nagle jakis blad i error wyskakuje, hajs juz poszedl a zamowienie finalnie nie przeszlo bo buty mam dalej w koszyku ;/ czy w tej sytuacji kasa wroci mi na konto? Ktos mial taka akcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Wrzesień 12, 2022 Dnia 9.09.2022 o 22:45, hanipipol napisał: Hej, robilam wlasnie zamowienie na zalando, oplacilam blikiem i czekalam az sie zaktualizuje strona zalando zeby zamowienie przeszlo a tu nagle jakis blad i error wyskakuje, hajs juz poszedl a zamowienie finalnie nie przeszlo bo buty mam dalej w koszyku ;/ czy w tej sytuacji kasa wroci mi na konto? Ktos mial taka akcje? Miałam coś podobnego. Zerknij czy zapłaciłaś, czy masz po prostu blokadę na rachunku na kwotę transakcji. Kasa powinna wrócić- mi wróciła, tylko nie pamiętam czy czekałam kilka godzin czy dni bo się nie przejęłam. Jak masz pecha to po prostu zorientujesz się gdzie to zgłosić i pieniądze ci zwrócą, to tak gdybyś się martwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach