Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 29, 2022 4 godziny temu, Jennn napisał: Cały czas miałam wrażenie, że jesteś dopiero koło 30-stki Ja podobnie w ogóle nie czuję się na swoje lata, cały czas mi się wydaje, że mam przynajmniej te kilka lat mniej Niestety 30-tka juz bliżej za mną niż przede mną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Wrzesień 29, 2022 1 godzinę temu, BasiaC napisał: Ja stosowałam takie krople Anaketon. Jak je stosowałam regularnie to wydaje mi się że trochę pomagały. Dzięki muszę przeczytać ulotkę czy mogę na takim wczesnym etapie stosować bo jak byłam 20.09 w klinice to mój dr powiedział że nie mogę na razie nic dopiero od 14tc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaC 94 Napisano Wrzesień 29, 2022 5 minut temu, Katia83 napisał: Dzięki muszę przeczytać ulotkę czy mogę na takim wczesnym etapie stosować bo jak byłam 20.09 w klinice to mój dr powiedział że nie mogę na razie nic dopiero od 14tc No mi to lekarka prowadząca poleciła i stosowałam właśnie na początku ciąży. Bo mnie męczyło całe dnie. Od rana do nocy były poranne mdłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Wrzesień 29, 2022 8 godzin temu, Maddalena napisał: Ja jestem w 7 tyg …… dopiero . I ogólnie mam się dobrze, pozytywnie ale podobnie jak u Strusio, są momenty, gdzie przeszłość nie chce dać o sobie zapomnieć … ( 2 poronienia ). Z całego serca jednak wierze, ze będzie ok 🥰 Musi być dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 29, 2022 5 godzin temu, AsiaWin napisał: Iskrzynko ja z Toba zostaję na placu boju rzeczywiście teraz tu więcej ciąż niż braku ciąż! Tak trzymać Strusio najlepszego! Dziękuję Asiu 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marza 72 Napisano Wrzesień 29, 2022 5 godzin temu, AsiaWin napisał: Iskrzynko ja z Toba zostaję na placu boju rzeczywiście teraz tu więcej ciąż niż braku ciąż! Tak trzymać Strusio najlepszego! AsiaWin ja też jeszcze nie ciążarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Wrzesień 29, 2022 Strusio, wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i tej kruszynki pod sercem. Na kolejnych urodzinach będzie pewnie leżeć na macie i chwytać zabawki Iskrzynka, AsiaWin, Kaja trzymam kciuki za kolejne starcie Zuzanna, za Ciebie również choć z tego co pamiętam to w Twoim przypadku dlizsza perspektywa. Niemniej jednak ️ Kochane, ile tu ciąż! Przejrzałam Wasze posty to aż ciepło na sercu mi się zrobiło. Gratulacje i zdrówka dla Was wszystkich! 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Wrzesień 30, 2022 11 godzin temu, MamaAniola napisał: Strusio, wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i tej kruszynki pod sercem. Na kolejnych urodzinach będzie pewnie leżeć na macie i chwytać zabawki Iskrzynka, AsiaWin, Kaja trzymam kciuki za kolejne starcie Zuzanna, za Ciebie również choć z tego co pamiętam to w Twoim przypadku dlizsza perspektywa. Niemniej jednak ️ Kochane, ile tu ciąż! Przejrzałam Wasze posty to aż ciepło na sercu mi się zrobiło. Gratulacje i zdrówka dla Was wszystkich! A jak tam u Was kochana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 30, 2022 13 godzin temu, MamaAniola napisał: Strusio, wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i tej kruszynki pod sercem. Na kolejnych urodzinach będzie pewnie leżeć na macie i chwytać zabawki Iskrzynka, AsiaWin, Kaja trzymam kciuki za kolejne starcie Zuzanna, za Ciebie również choć z tego co pamiętam to w Twoim przypadku dlizsza perspektywa. Niemniej jednak ️ Kochane, ile tu ciąż! Przejrzałam Wasze posty to aż ciepło na sercu mi się zrobiło. Gratulacje i zdrówka dla Was wszystkich! Dziękuję byłoby to spełnienie moich marzeń - kolejne moje urodziny świętować już z dzidzią🥰mam nadzieję, że tym razem maleństwo nie odstawi żadnego numeru cały czas powtarzam do brzucha, że widzimy się w kwietniu 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAniola 1189 Napisano Wrzesień 30, 2022 14 godzin temu, Zuzanna. napisał: A jak tam u Was kochana ? Miło, że pytasz 🥰 Akurat krąży nam po domu jakieś choróbsko...smarczemy i kaszlemy. Wiadomo jak to w takich sytuacjach - snu jeszcze mniej ale to nie ma znaczenia...spełniam się na maxa jako pelnoetatowa mamuska i ciesze kazda chwila. W czwartek moja córka kończy 3 lata. W niedzielę robimy laczona imprezę - chrzciny synka i urodziny córki. Spełnienie marzeń ❤ a tak to nie mogę się ta moja rodzinka nacieszyć. Boli mnie tylko, że chwilę są tak ulotne i czas tak szybko leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Wrzesień 30, 2022 12 godzin temu, Strusio85 napisał: Dziękuję byłoby to spełnienie moich marzeń - kolejne moje urodziny świętować już z dzidzią🥰mam nadzieję, że tym razem maleństwo nie odstawi żadnego numeru cały czas powtarzam do brzucha, że widzimy się w kwietniu Czyli Wielkanoc będzie już rodzinna;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach