Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 27, 2022 (edytowany) 14 godzin temu, Iskrzynka napisał: Półpasiec potwierdzony przez ogólnego. Boże...bardzo współczuję ja nie wiem czemu los tak uwielbia rzucać kłody pod nasze nogi. Tulę. Za 3 miesiące wrócisz do gry i będą najlepsze jajeczka ever Edytowano Wrzesień 27, 2022 przez Strusio85 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iskrzynka 464 Napisano Wrzesień 27, 2022 9 godzin temu, Strusio85 napisał: Boże...bardzo współczuję ja nie wiem czemu los tak uwielbia rzucać kłody pod nasze nogi. Tulę. Za 3 miesiące wrócisz do gry i będą najlepsze jajeczka ever Oby tak było A jak Ty się czujesz Strusio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 28, 2022 20 godzin temu, Iskrzynka napisał: Oby tak było A jak Ty się czujesz Strusio? Kochana. U mnie ok. Miałam ostatnie dni huśtawki nastrojów ( widmo przeszłości daje o sobie znać). Przedwczoraj lepiej się poczułam więc płacz, że pewnie po wszystkim...Mam na tyle kochanego gina, że sam zaproponował mi żebym go odwiedzała na USG bez zapłaty między pacjentkami na szybki podgląd usg w momencie jak czuję bardzo nasilony lęk Wizytę mam wyznaczona na 7 października ale, że jutro moje urodziny to bardzo chciałam wiedzieć czy kropek będzie je ze mną celebrował.. czy będą to najlepsze czy najgorsze urodziny .. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Urosło idealnie od ostatniej wizyty ...książkowo 🥰 już 2.6 cm...także urodziny celebrujemy razem 🥰 Coraz bardziej wierzę, że tym razem w końcu może będzie happy end 🥰 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Wrzesień 28, 2022 3 godziny temu, Strusio85 napisał: Kochana. U mnie ok. Miałam ostatnie dni huśtawki nastrojów ( widmo przeszłości daje o sobie znać). Przedwczoraj lepiej się poczułam więc płacz, że pewnie po wszystkim...Mam na tyle kochanego gina, że sam zaproponował mi żebym go odwiedzała na USG bez zapłaty między pacjentkami na szybki podgląd usg w momencie jak czuję bardzo nasilony lęk Wizytę mam wyznaczona na 7 października ale, że jutro moje urodziny to bardzo chciałam wiedzieć czy kropek będzie je ze mną celebrował.. czy będą to najlepsze czy najgorsze urodziny .. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Urosło idealnie od ostatniej wizyty ...książkowo 🥰 już 2.6 cm...także urodziny celebrujemy razem 🥰 Coraz bardziej wierzę, że tym razem w końcu może będzie happy end 🥰 Strusio wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin🥳 Jesteśmy niemal w tym samym wieku, ja swoje 37 urodziny kończę za dwa miesiące W którym jesteś już tygodniu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 28, 2022 3 minuty temu, Jennn napisał: Strusio wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin🥳 Jesteśmy niemal w tym samym wieku, ja swoje 37 urodziny kończę za dwa miesiące W którym jesteś już tygodniu? Dziękuję 🥰 Faktycznie jesteśmy rówieśniczkami Dziś 9+3 .. do końca 1 trymestru jeszcze sporo ale jestem dobrej myśli 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Wrzesień 28, 2022 4 godziny temu, Strusio85 napisał: Kochana. U mnie ok. Miałam ostatnie dni huśtawki nastrojów ( widmo przeszłości daje o sobie znać). Przedwczoraj lepiej się poczułam więc płacz, że pewnie po wszystkim...Mam na tyle kochanego gina, że sam zaproponował mi żebym go odwiedzała na USG bez zapłaty między pacjentkami na szybki podgląd usg w momencie jak czuję bardzo nasilony lęk Wizytę mam wyznaczona na 7 października ale, że jutro moje urodziny to bardzo chciałam wiedzieć czy kropek będzie je ze mną celebrował.. czy będą to najlepsze czy najgorsze urodziny .. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Urosło idealnie od ostatniej wizyty ...książkowo 🥰 już 2.6 cm...także urodziny celebrujemy razem 🥰 Coraz bardziej wierzę, że tym razem w końcu może będzie happy end 🥰 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin i pięknego skarbeczka w brzuszku. Jesteśmy podobnie w tygodniach u mnie dziś 9+1 ale ja niestety 2 latka starsza. Też mam czasem obawy a zwłaszcza jak mnie podbrzusze boli tak jak by miała mi macica wyleciecja wizytę mam zaplanowana na 30.09. Jeszcze raz wszystkiego dobrego 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 28, 2022 Dnia 25.09.2022 o 17:25, Strusio85 napisał: Jestem i ja definitywnie mamy antyfana który nas śledzi i zgłasza. Taki człek - durny to durny...ale ze moderatorzy kasują nasze forum na prośbę takiego durnego bez powodu...to dopiero słabe No co za ludzie to są jak można być tak wrednym..co im szkodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 28, 2022 Dnia 25.09.2022 o 18:47, Iskrzynka napisał: Pisałam wczoraj, ale nam temat znów skasowali . Od piątku biorę zastrzyki. Dziś 3 dzień stymulacji, na razie kompletnie nic nie czuję, jutro mam iść na pierwszy podgląd. Na starcie moja dr naliczyła ok 14-15 pęcherzyków antralnych w lewym jajniku, a w prawym ponad 20. Pierwszy raz miałam taki pomiar, więc nie mam pojęcia, co to dla mnie oznacza, bo nie mam odniesienia. Jeszcze raz proszę o kciuki, żeby mi z tego urosło coś wartościowego, bo wiek... wiadomo, a od ostatniej stymulacji minęły już prawie 2 lata . Trzymam kciuki i ślę mnóstwo dobrej energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 28, 2022 Dnia 26.09.2022 o 11:54, Iskrzynka napisał: Dr odpisała mi na maila, że musimy przerwać stymulację Wygląda na to, że to nadal nie nasz czas.... Czy kiedykolwiek jeszcze będzie taki? Będzie trzymajcie się i nie poddawajcie ...ja wierzę żewszystko się dzieje po coś wiem że teraz wam pewnie ciężko w to uwierzyć ale jak przyjdzie juz wasza kolej to to będzie najlepszy dla was czastrzyman kciuki i kibicuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 28, 2022 2 godziny temu, Jennn napisał: Strusio wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin🥳 Jesteśmy niemal w tym samym wieku, ja swoje 37 urodziny kończę za dwa miesiące W którym jesteś już tygodniu? Ale fajnie wiedzieć że jest ktoś zbliżony wiekiem do mnie mi w listopadzie stuknie 38 ale cały czas zapominam i myślę żenam 34 I ja w weekend zaczynam 11 tydzień a jutro mam pierwszą wizytę u "położnej" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 28, 2022 5 godzin temu, Strusio85 napisał: Kochana. U mnie ok. Miałam ostatnie dni huśtawki nastrojów ( widmo przeszłości daje o sobie znać). Przedwczoraj lepiej się poczułam więc płacz, że pewnie po wszystkim...Mam na tyle kochanego gina, że sam zaproponował mi żebym go odwiedzała na USG bez zapłaty między pacjentkami na szybki podgląd usg w momencie jak czuję bardzo nasilony lęk Wizytę mam wyznaczona na 7 października ale, że jutro moje urodziny to bardzo chciałam wiedzieć czy kropek będzie je ze mną celebrował.. czy będą to najlepsze czy najgorsze urodziny .. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Urosło idealnie od ostatniej wizyty ...książkowo 🥰 już 2.6 cm...także urodziny celebrujemy razem 🥰 Coraz bardziej wierzę, że tym razem w końcu może będzie happy end 🥰 Wszystkiego najlepszego Strusio!🥳 spełnienia wszystkich marzeń i zdrówka dla całej rodzinki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Wrzesień 29, 2022 15 godzin temu, Strusio85 napisał: Kochana. U mnie ok. Miałam ostatnie dni huśtawki nastrojów ( widmo przeszłości daje o sobie znać). Przedwczoraj lepiej się poczułam więc płacz, że pewnie po wszystkim...Mam na tyle kochanego gina, że sam zaproponował mi żebym go odwiedzała na USG bez zapłaty między pacjentkami na szybki podgląd usg w momencie jak czuję bardzo nasilony lęk Wizytę mam wyznaczona na 7 października ale, że jutro moje urodziny to bardzo chciałam wiedzieć czy kropek będzie je ze mną celebrował.. czy będą to najlepsze czy najgorsze urodziny .. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Urosło idealnie od ostatniej wizyty ...książkowo 🥰 już 2.6 cm...także urodziny celebrujemy razem 🥰 Coraz bardziej wierzę, że tym razem w końcu może będzie happy end 🥰 Zdrowia, szczęścia i radości z okazji urodzin 🥰 . Gratuluję jeszcze raz rosnącej pociechy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maddalena 90 Napisano Wrzesień 29, 2022 16 godzin temu, Strusio85 napisał: Kochana. U mnie ok. Miałam ostatnie dni huśtawki nastrojów ( widmo przeszłości daje o sobie znać). Przedwczoraj lepiej się poczułam więc płacz, że pewnie po wszystkim...Mam na tyle kochanego gina, że sam zaproponował mi żebym go odwiedzała na USG bez zapłaty między pacjentkami na szybki podgląd usg w momencie jak czuję bardzo nasilony lęk Wizytę mam wyznaczona na 7 października ale, że jutro moje urodziny to bardzo chciałam wiedzieć czy kropek będzie je ze mną celebrował.. czy będą to najlepsze czy najgorsze urodziny .. Dziś byłam na wizycie. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Urosło idealnie od ostatniej wizyty ...książkowo 🥰 już 2.6 cm...także urodziny celebrujemy razem 🥰 Coraz bardziej wierzę, że tym razem w końcu może będzie happy end 🥰 Strusio, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Spełnienia marzeń 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maddalena 90 Napisano Wrzesień 29, 2022 10 godzin temu, Teklaoli napisał: Ale fajnie wiedzieć że jest ktoś zbliżony wiekiem do mnie mi w listopadzie stuknie 38 ale cały czas zapominam i myślę żenam 34 I ja w weekend zaczynam 11 tydzień a jutro mam pierwszą wizytę u "położnej" Już 11 tydzień ! ale ten czas leci, w sensie dla osób obcych, bo dla samej ciężarnej dłuży się niemiłosiernie przynajmniej dla mnie się dłuży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 29, 2022 11 godzin temu, Katia83 napisał: Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin i pięknego skarbeczka w brzuszku. Jesteśmy podobnie w tygodniach u mnie dziś 9+1 ale ja niestety 2 latka starsza. Też mam czasem obawy a zwłaszcza jak mnie podbrzusze boli tak jak by miała mi macica wyleciecja wizytę mam zaplanowana na 30.09. Jeszcze raz wszystkiego dobrego Katia a Ty jak sie czujesz ogólnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 29, 2022 Przed chwilą, Maddalena napisał: Już 11 tydzień ! ale ten czas leci, w sensie dla osób obcych, bo dla samej ciężarnej dłuży się niemiłosiernie przynajmniej dla mnie się dłuży To prawda haha wszyscy mi mówią (ci co wiedzą) "matko jak to szybko leci.." a mi sie dłuży..tzn ten czas między wizytami i usg..ja to bym mogła co drugi dzień sie pod usg podłączać by tylko wiedzieć że wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 29, 2022 2 minuty temu, Maddalena napisał: Już 11 tydzień ! ale ten czas leci, w sensie dla osób obcych, bo dla samej ciężarnej dłuży się niemiłosiernie przynajmniej dla mnie się dłuży A ty Madzia na jakim etapie jesteś? Przepraszam ale zapomniałam co pisałaś na wcześniejszym forum a przez życzliwą nam osobę nie mam jak znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maddalena 90 Napisano Wrzesień 29, 2022 3 minuty temu, Teklaoli napisał: A ty Madzia na jakim etapie jesteś? Przepraszam ale zapomniałam co pisałaś na wcześniejszym forum a przez życzliwą nam osobę nie mam jak znaleźć Ja jestem w 7 tyg …… dopiero . I ogólnie mam się dobrze, pozytywnie ale podobnie jak u Strusio, są momenty, gdzie przeszłość nie chce dać o sobie zapomnieć … ( 2 poronienia ). Z całego serca jednak wierze, ze będzie ok 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katia83 142 Napisano Wrzesień 29, 2022 31 minut temu, Teklaoli napisał: Katia a Ty jak sie czujesz ogólnie? Mdli mnie juz tylko jak wstanę do samego wieczora może lepiej by było jak by wyleciało ale tak nie najgorzej i czasem mnie podbrzusze boli tak dziwnie jak by miała mi wyleciało macica. Jutro mam wizytę zobaczym co dr powie. Coś bym chciała na te mdlosci bo domowe sposoby za bardzo nie pomagają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iskrzynka 464 Napisano Wrzesień 29, 2022 Dnia 27.09.2022 o 09:54, Strusio85 napisał: Strusio wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dziewczyny, ja nawet nie wiedziałam, że Was tak dużo w ciążach Gratuluję Wam wszystkim! Życzę szczęśliwych ciąż, nudnych, w dobrym samopoczuciu i żebyście mogły oraz umiały się nimi cieszyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Wrzesień 29, 2022 13 godzin temu, Teklaoli napisał: Ale fajnie wiedzieć że jest ktoś zbliżony wiekiem do mnie mi w listopadzie stuknie 38 ale cały czas zapominam i myślę żenam 34 I ja w weekend zaczynam 11 tydzień a jutro mam pierwszą wizytę u "położnej" Cały czas miałam wrażenie, że jesteś dopiero koło 30-stki Ja podobnie w ogóle nie czuję się na swoje lata, cały czas mi się wydaje, że mam przynajmniej te kilka lat mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 29, 2022 15 godzin temu, Katia83 napisał: Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin i pięknego skarbeczka w brzuszku. Jesteśmy podobnie w tygodniach u mnie dziś 9+1 ale ja niestety 2 latka starsza. Też mam czasem obawy a zwłaszcza jak mnie podbrzusze boli tak jak by miała mi macica wyleciecja wizytę mam zaplanowana na 30.09. Jeszcze raz wszystkiego dobrego Dziękuję to praktycznie jesteśmy w tym samym punkcie ciąży ...Mi ostatnio przeszły mdłości...ale obecnie wróciły że zdwojoną siła 2 godziny temu, Iskrzynka napisał: Strusio wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dziewczyny, ja nawet nie wiedziałam, że Was tak dużo w ciążach Gratuluję Wam wszystkim! Życzę szczęśliwych ciąż, nudnych, w dobrym samopoczuciu i żebyście mogły oraz umiały się nimi cieszyć. Dziękuję🥰🥰🥰🥰 14 godzin temu, Teklaoli napisał: Wszystkiego najlepszego Strusio!🥳 spełnienia wszystkich marzeń i zdrówka dla całej rodzinki Dziękuję bardzo za życzenia 5 godzin temu, Zuzanna. napisał: Zdrowia, szczęścia i radości z okazji urodzin 🥰 . Gratuluję jeszcze raz rosnącej pociechy Dziękuję 🥰 mam nadzieję, że wszystko będzie ok 3 godziny temu, Maddalena napisał: Strusio, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Spełnienia marzeń Bardzo dziękuję 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 29, 2022 Wielkie dzięki za życzenia dziewczynki To są moje najpiękniejsze urodziny 🥰 razem z moim kropkiem w brzuchu... Cały czas ciężko mi w to uwierzyć, że zaszliśmy oboje już tak daleko ( choć droga do sukcesu jeszcze długa to jednak coraz mniej we mnie paniki i strachu a więcej wiary, że będzie dobrze ) 🥰 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Wrzesień 29, 2022 3 godziny temu, Iskrzynka napisał: Strusio wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dziewczyny, ja nawet nie wiedziałam, że Was tak dużo w ciążach Gratuluję Wam wszystkim! Życzę szczęśliwych ciąż, nudnych, w dobrym samopoczuciu i żebyście mogły oraz umiały się nimi cieszyć. Niebawem do nas dołączysz 🥰 tak coś czuję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiaWin 996 Napisano Wrzesień 29, 2022 4 godziny temu, Iskrzynka napisał: Strusio wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dziewczyny, ja nawet nie wiedziałam, że Was tak dużo w ciążach Gratuluję Wam wszystkim! Życzę szczęśliwych ciąż, nudnych, w dobrym samopoczuciu i żebyście mogły oraz umiały się nimi cieszyć. Iskrzynko ja z Toba zostaję na placu boju rzeczywiście teraz tu więcej ciąż niż braku ciąż! Tak trzymać Strusio najlepszego! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaC 94 Napisano Wrzesień 29, 2022 5 godzin temu, Katia83 napisał: Mdli mnie juz tylko jak wstanę do samego wieczora może lepiej by było jak by wyleciało ale tak nie najgorzej i czasem mnie podbrzusze boli tak dziwnie jak by miała mi wyleciało macica. Jutro mam wizytę zobaczym co dr powie. Coś bym chciała na te mdlosci bo domowe sposoby za bardzo nie pomagają. Ja stosowałam takie krople Anaketon. Jak je stosowałam regularnie to wydaje mi się że trochę pomagały. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 29, 2022 6 godzin temu, Maddalena napisał: Ja jestem w 7 tyg …… dopiero . I ogólnie mam się dobrze, pozytywnie ale podobnie jak u Strusio, są momenty, gdzie przeszłość nie chce dać o sobie zapomnieć … ( 2 poronienia ). Z całego serca jednak wierze, ze będzie ok 🥰 No to super wszystkie jestesmy w podobnym czasie Dla mnie 7-9 tydz były najgorsze..przeleżalam prawie cały ten czas... Tak jak mówisz/piszesz...najważniejsze pozytywne myślenie bedzie dobrze 🥰 Mnie dzisiaj lekko brzuch pobolewa..mialam mieć spotkanie z położną ale się kobita rozchorowała i przełożyli mi na sobotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 29, 2022 4 godziny temu, Jennn napisał: Cały czas miałam wrażenie, że jesteś dopiero koło 30-stki Ja podobnie w ogóle nie czuję się na swoje lata, cały czas mi się wydaje, że mam przynajmniej te kilka lat mniej Nie ważne ile w dowodzie a ile w głowie moje motto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja356 276 Napisano Wrzesień 29, 2022 1 godzinę temu, AsiaWin napisał: Iskrzynko ja z Toba zostaję na placu boju rzeczywiście teraz tu więcej ciąż niż braku ciąż! Tak trzymać Strusio najlepszego! Ja też na placu boju zostałam z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teklaoli 178 Napisano Wrzesień 29, 2022 1 godzinę temu, AsiaWin napisał: Iskrzynko ja z Toba zostaję na placu boju rzeczywiście teraz tu więcej ciąż niż braku ciąż! Tak trzymać Strusio najlepszego! Niedługo do nas dołączycie kochane! Cos czuje ze 2023 będzie pełen naszych dzieciaczkow🥳 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach