Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja356

Staramy się cz.7

Polecane posty

4 godziny temu, Jennn napisał:

Cały czas miałam wrażenie, że jesteś dopiero koło 30-stki😂

Ja podobnie w ogóle nie czuję się na swoje lata, cały czas mi się wydaje, że mam przynajmniej te kilka lat mniej🤣

Niestety 30-tka juz bliżej za mną niż przede mną 😂

1 godzinę temu, BasiaC napisał:

Ja stosowałam takie krople Anaketon. Jak je stosowałam regularnie to wydaje mi się że trochę pomagały. 

Dzięki muszę przeczytać ulotkę czy mogę na takim wczesnym etapie stosować bo jak byłam 20.09 w klinice to mój dr powiedział że nie mogę na razie nic dopiero od 14tc 

5 minut temu, Katia83 napisał:

Dzięki muszę przeczytać ulotkę czy mogę na takim wczesnym etapie stosować bo jak byłam 20.09 w klinice to mój dr powiedział że nie mogę na razie nic dopiero od 14tc 

No mi to lekarka prowadząca poleciła i stosowałam właśnie na początku ciąży. Bo mnie męczyło całe dnie. Od rana do nocy były poranne mdłości 

8 godzin temu, Maddalena napisał:

Ja jestem w 7 tyg …… dopiero 🙈. I ogólnie mam się dobrze, pozytywnie ale podobnie jak u Strusio, są momenty, gdzie  przeszłość nie chce dać o sobie zapomnieć … ( 2 poronienia ). Z całego serca jednak wierze, ze będzie ok 🥰 

Musi być dobrze 🙂👊✊

5 godzin temu, AsiaWin napisał:

Iskrzynko ja z Toba zostaję na placu boju 😉 rzeczywiście teraz tu więcej ciąż niż braku ciąż! Tak trzymać 🤞 

Strusio najlepszego! 🙂

Dziękuję Asiu ❤️🥰

5 godzin temu, AsiaWin napisał:

Iskrzynko ja z Toba zostaję na placu boju 😉 rzeczywiście teraz tu więcej ciąż niż braku ciąż! Tak trzymać 🤞 

Strusio najlepszego! 🙂

AsiaWin ja też jeszcze nie ciążarna😉

Strusio, wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i tej kruszynki pod sercem. Na kolejnych urodzinach będzie pewnie leżeć na macie i chwytać zabawki 😃

Iskrzynka, AsiaWin, Kaja trzymam kciuki za kolejne starcie 😃 Zuzanna, za Ciebie również choć z tego co pamiętam to w Twoim przypadku dlizsza perspektywa. Niemniej jednak ✊️👊

Kochane, ile tu ciąż! Przejrzałam Wasze posty to aż ciepło na sercu mi się zrobiło. Gratulacje i zdrówka dla Was wszystkich!

11 godzin temu, MamaAniola napisał:

Strusio, wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i tej kruszynki pod sercem. Na kolejnych urodzinach będzie pewnie leżeć na macie i chwytać zabawki 😃

Iskrzynka, AsiaWin, Kaja trzymam kciuki za kolejne starcie 😃 Zuzanna, za Ciebie również choć z tego co pamiętam to w Twoim przypadku dlizsza perspektywa. Niemniej jednak ✊️👊

Kochane, ile tu ciąż! Przejrzałam Wasze posty to aż ciepło na sercu mi się zrobiło. Gratulacje i zdrówka dla Was wszystkich!

A jak tam u Was kochana 🙂 ?

13 godzin temu, MamaAniola napisał:

Dziękuję 😘😍 byłoby to spełnienie moich marzeń - kolejne moje urodziny świętować już z dzidzią🥰mam nadzieję, że tym razem maleństwo nie odstawi żadnego numeru 🤪 cały czas powtarzam do brzucha, że widzimy się w kwietniu 🤣

14 godzin temu, Zuzanna. napisał:

A jak tam u Was kochana 🙂 ?

Miło, że pytasz 🥰

Akurat krąży nam po domu jakieś choróbsko...smarczemy i kaszlemy. Wiadomo jak to w takich sytuacjach - snu jeszcze mniej 🤪 ale to nie ma znaczenia...spełniam się na maxa jako pelnoetatowa mamuska i ciesze kazda chwila. W czwartek moja córka kończy 3 lata. W niedzielę robimy laczona imprezę - chrzciny synka i urodziny córki. Spełnienie marzeń ❤ a tak to nie mogę się ta moja rodzinka nacieszyć. Boli mnie tylko, że chwilę są tak ulotne i czas tak szybko leci.

12 godzin temu, Strusio85 napisał:

Dziękuję 😘😍 byłoby to spełnienie moich marzeń - kolejne moje urodziny świętować już z dzidzią🥰mam nadzieję, że tym razem maleństwo nie odstawi żadnego numeru 🤪 cały czas powtarzam do brzucha, że widzimy się w kwietniu 🤣

Czyli Wielkanoc będzie już rodzinna;-)