AlicjaRudy 0 Napisano Wrzesień 27, 2022 bardzo proszę o polecenie skutecznych zabiegów wyszczuplających (po wakacjach jest dramat, zatrzymanie wody, cellulit i oponka na brzuchu). POMOCY!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaRudy 0 Napisano Wrzesień 27, 2022 TO FAKT OD TEGO TRZEBA ZACZAĆ:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudyna 90 3 Napisano Wrzesień 30, 2022 Rób sobie peelingi z kawy, odstaw słodycze i fast foody, pij dużo niegazowanej wody (cisowianka jest dobra w smaku a nie kosztuje dużo), zacznij coś ćwiczyć może HIIT? I dopiero myśl o zabiegach, które pełnią funkcję wspomagającą, ale same w sobie nie rozwiążą problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ostojska 8 Napisano Październik 24, 2022 Dieta to po pierwsze, po drugie to ćwiczenia, zabiegi wyszczuplające pewnie, ze tak, ale tylko jako, że tak ujme środek wspomagający w wyglądzie nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolaola 0 Napisano Kwiecień 10, 2023 Ja teraz jestem po serii zabiegów endermologii w połączeniu z mezoterapią. Robiłam w SCM estetic. Patrząc na efekty, mogę powiedzieć, że naprawdę działa. Ubyło mi parę centymetrów zwłaszcza w okolicy ud, skóra jest dużo jędrniejsza i gładsza. Przed latem myślę, że dobrze sobie sprawić ten zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anianias 7 Napisano Wrzesień 30, 2023 Tylko body wraping. Jak masz kasę to w salonie, jak nie masz to w domu. I częste spanie w sauna suit. Efekt : brak celulitu i utrata wagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia5671 0 Napisano 13 Listopad Tabletki na odchudzanie - https://greenbarleyplus.pl Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach