yeya 387 Napisano 9 Luty (edytowany) 2 godziny temu, neone napisał: Znam Maya Ori, fajnie mówi, ale przyznam że do Honoraty i Sylwii mam największy sentyment. U Honoraty jest taka duchowość głęboka... Obie mają super wiedzę. Wszystkie książki, które czytam mam z ich polecenia : ) Honorate i Sylwię też lubię, ale mam odwrotnie... Teraz do niej znowu wracam dobrze, że odchodzi od tematów związkowych... : ) tak, są oczytane : ) Pa Edytowano 9 Luty przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 387 Napisano 10 Luty Zapomniałam... a wiesz, że Sylwia i Honorata to para nie tylko biznesowa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 387 Napisano 11 Luty 5 godzin temu, neone napisał: Szczerze, nie wiedziałam, ale dla mnie nie ma to znaczenia : ) bardzo mi dziewczyny pomogły nawet z nimi pisałam przez moment... H dużo wyjaśnia. Miałam też ich szkolenia wykupione i tak po nitce do kłebka z ich poleceń trafiłam potem na inne i taki łańcuszek aż doszłam do takich, które mnie najbardziej interesują : ) ogólnie wszystko sprowadza się w życiu do jednego... Taka ciekawostka... na YT widziałam ich wpis : ) trzeba trafić na swojego trenera... mogą nawet o tym samym mówić ale ubierają treść w inne słowa, popierają ją różnymi przykładami i nie każdy przekaz trafi do każdego. To tak jak w życiu z jedna osoba szybko złapiesz kontakt, a z drugą tak na dystans. Fajne dziewczyny, uzupełniają się. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 387 Napisano 18 godzin temu Miałam kiedyś wrzucić : ) hoya bonii https://zapodaj.net/plik-fBFrJh0pBD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 387 Napisano 16 godzin temu Chwali post... dzisiaj w gratisie do zamówienia dostałam takiego fiołka https://ru.pinterest.com/pin/489977634434052979/ (na Ukrainie fiołki są bardzo popularne i dlatego też Ukrainki sprzedają najciekawsze odmiany) w ogóle panie sprzedające fiołki afrykańskie zawsze dorzucają roślinne gratisy, albo sadzonki albo listki do ukorzenienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 387 Napisano 16 godzin temu Kiedyś polowalam na Mac's Scarlet O'Hara i też mam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatkuszek30 2 Napisano 13 godzin temu Spoko. A z neurografika jeszcze działasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 387 Napisano 13 godzin temu 25 minut temu, Kwiatkuszek30 napisał: Spoko. A z neurografika jeszcze działasz? Nie, nie miałam czasu na takie rzeczy... mam jeszcze malowanie po numerach do dokończenia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 387 Napisano 13 godzin temu Powoli rusze, ale wszystko po kolei .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach