gustyniak12 0 Napisano Październik 20, 2022 jak w temacie - jakie polecacie skuteczne naturalne sposoby na odchudzanie? Osobiście stosowałam już wiele suplementów niby które miały sprawić że w miesiąc schudnę 10 kg głupio w to wierzyłam przyznam .... sporo kasy wydane i nie pomogło. Jakiś czas temu byłam u nas w Poznaniu w centrum nie opodał św, Marcina na ul Ratajczaka jest sklep konopny konopna farmacja. zaszłam tam i kupiłam dwie rzeczy yerba mate z konopiami i Muscle Care Green Tea wszystko kosztowało nie całe 50 zł . Yerbe piłam 6 razy dziennie kapsułkę stosowałam jedna na dzień. W miesiąc może nie schudłam 10 kg , ale 3 kilo ze mnie zeszło więc jakie wy macie sposoby aby naturalnie gubić z wagę bez całej tej chemii i tych drogich suplementów co nam obiecują w miesiąc idealna wagę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fit Iron 0 Napisano Listopad 11, 2022 Na pewno klasyka, czyli regularne posiłki. Nie najadać się mocno tylko do pierwszego uczucia sytości. Jeść wszystkie niskokaloryczne produkty, które mają w sobie nieco większa ilość białka. Jeśli nie ma przeciwskazań to np. chudy ser biały, skyry, chude mięso, straczki (super sycące i niskokaloryczne), komosa ryżowa, płatki owsiane, płatki orkiszowe itp. Z tłuszczy jajka, oliwy z oliwek i inne roślinne w małych ilościach orzechy, avocado. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Listopad 12, 2022 Dnia 20.10.2022 o 09:32, gustyniak12 napisał: jak w temacie - jakie polecacie skuteczne naturalne sposoby na odchudzanie? Osobiście stosowałam już wiele suplementów niby które miały sprawić że w miesiąc schudnę 10 kg głupio w to wierzyłam przyznam .... sporo kasy wydane i nie pomogło. Jakiś czas temu byłam u nas w Poznaniu w centrum nie opodał św, Marcina na ul Ratajczaka jest sklep konopny konopna farmacja. zaszłam tam i kupiłam dwie rzeczy yerba mate z konopiami i Muscle Care Green Tea wszystko kosztowało nie całe 50 zł . Yerbe piłam 6 razy dziennie kapsułkę stosowałam jedna na dzień. W miesiąc może nie schudłam 10 kg , ale 3 kilo ze mnie zeszło więc jakie wy macie sposoby aby naturalnie gubić z wagę bez całej tej chemii i tych drogich suplementów co nam obiecują w miesiąc idealna wagę ? Deficyt kaloryczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach