Gablat 0 Napisano Październik 31, 2022 Witam wszystkie mamy ;) z racji tego iż, mam bardzo dużo mleka bo ponad 2l na dzień a zapotrzebowanie mojego maluszka jest dużo mniejsze mam na sprzedaż duża ilość mleka mrożonego bądź też odciąganego na bieżąco w przypadku gdy ktoś by mieszkał w rejonie Tarnowa. Jestem osobą nie pijąca i nie paląca przed ciążą jak również i teraz. Jeśli któraś z Pań była by zainteresowana proszę o wiadomość prywatną. Pozdrawiam Tarnów i okolice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 31, 2022 3 godziny temu, Gablat napisał: Witam wszystkie mamy z racji tego iż, mam bardzo dużo mleka bo ponad 2l na dzień a zapotrzebowanie mojego maluszka jest dużo mniejsze mam na sprzedaż duża ilość mleka mrożonego bądź też odciąganego na bieżąco w przypadku gdy ktoś by mieszkał w rejonie Tarnowa. Jestem osobą nie pijąca i nie paląca przed ciążą jak również i teraz. Jeśli któraś z Pań była by zainteresowana proszę o wiadomość prywatną. Pozdrawiam Tarnów i okolice. Oddaj do banku mleka, przyda się wcześniakom 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Listopad 1, 2022 19 godzin temu, Gablat napisał: Witam wszystkie mamy z racji tego iż, mam bardzo dużo mleka bo ponad 2l na dzień a zapotrzebowanie mojego maluszka jest dużo mniejsze mam na sprzedaż duża ilość mleka mrożonego bądź też odciąganego na bieżąco w przypadku gdy ktoś by mieszkał w rejonie Tarnowa. Jestem osobą nie pijąca i nie paląca przed ciążą jak również i teraz. Jeśli któraś z Pań była by zainteresowana proszę o wiadomość prywatną. Pozdrawiam Tarnów i okolice. Wszystkie badania tez masz? Nie kupuje sie mleka od obcej osoby. NIGDY. Sa banki mleka, oddaj je tam. Sprawdza czy jestes zdrowa i oddadza wczesniakom, jak juz ktos tu pisal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzik 1 Napisano Listopad 1, 2022 Tak naprawdę na nic Ci te mleko. Jak się będziesz badać i odwozić w odpowiednich pojemnikach do Krakowa to wtedy będzie szansa iż mleko trafi do wcześniaków A jak nie to jest ono bezużyteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach