Gość korapelkowska Napisano Listopad 11, 2022 czy są jeszcze jakieś spoko konta na ig? szukam kulturalno-spolecznych albo ludzi, którzy ciekawie piszą o swoich pasjach, mogą być niszowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doppelheart 102 Napisano Listopad 11, 2022 Biznesologia- nie wszystko mi się podoba i odpowiada, ale warto obserwować (nawet jak nie ma się z biznesem nic wspólnego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulu123 313 Napisano Listopad 11, 2022 Kulturalno-społeczne: Karolina Korwin Piotrowska, catus geekus, zwierz popkulturalany (choć oststnio wjechało sporo reklam), Milosz Wiatrowski. Design, wnetrza, sztuka: uwazaj przemeblowałam, ladnedobre, mroux Podróżnicze plus piękne zdjęcia - Basia Grubka, travelicious, grain and fern. Dla estetyki oglądam swan and the berries, shirinatra, cosy academia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulu123 313 Napisano Listopad 11, 2022 A, jeszcze dla osób z Warszawy i okolic - Mikrowyprawy z Warszawy. Świetny merytoryczny profil z propozycjami wycieczek w mazowieckim. W każdym wpisie jest mapka i link do google maps, ładne zdjecia, konkretne informacje, można zaplanować weekendowe wypady na dosłownie cały rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulu123 313 Napisano Listopad 11, 2022 43 minuty temu, Hilaria napisał: To fajny profil o Krakowie to z kolei @krakowzdzieckiem a swietny podróżniczy prowadzi Kasia z @piatypokoj i nazywa się @wedrowneplemie O tak! Nie mam już reakcji i nir mogę polajkować, ale oba profile Kasi są super. Na piątym pokoju jest teraz mniej aktywna, ale na wędrownym plemieniu jest sporo wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nohej 41 Napisano Listopad 11, 2022 ciutwiecej bardzo lubię - ma swój styl, naprawdę czyta książki, które pokazuje, nie moralizuje. Jest trochę jak ta najfajniejsza dziewczyna w roczniku, której się trochę zazdrości, ale bardziej kibicuje i czerpie inspiracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WisniowaMamba 1826 Napisano Listopad 11, 2022 Ja polecam "dowytrenowania" - fizjoterapeutka, dużo wiedzy merotorycznej o sporcie, pasjonatka. Na YT są również jej treningi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gombrowicz 855 Napisano Listopad 11, 2022 46 minut temu, nohej napisał: ciutwiecej bardzo lubię - ma swój styl, naprawdę czyta książki, które pokazuje, nie moralizuje. Jest trochę jak ta najfajniejsza dziewczyna w roczniku, której się trochę zazdrości, ale bardziej kibicuje i czerpie inspiracje. jest o niej nawet wątek, akurat moralizować to lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigaset 65 Napisano Listopad 17, 2022 cienwiatrupl - z tematow dzieci; treningi - paulabanot, hryvinska_streching, dieta - policzone_kalorie, glocosegoddness, dietbynat megg1, rozgadani, specjalistkaodwakacji, mamaginekolog, marta_kaim, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gombrowicz 855 Napisano Listopad 17, 2022 20 minut temu, GenowefaBombke napisał: Szafa Sztywniary, Ciao Basia, Kasia Jastrzębska, Kasia Gandor, kiedyś lubiłam też zaglądać do Marii z Ubieraj Się Klasycznie i do Asi Glogazy, ale obecnie mega rzadko coś publikują. A jeszcze kiedyś lubiłam Zagórską, jeszcze jako doktorkę nieuczkę, zanim zaczęła kręcić inby na insta Ciao Basia jest infantylna i widać, że jak pisze coś poważniejszego to to jest jakiś kopiuj-wklej google translate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gombrowicz 855 Napisano Listopad 17, 2022 Przed chwilą, GenowefaBombke napisał: a tak, wiem, akurat te jej storiski o trendach przeklikuję, bo nie interesuje mnie to Szczerze: a co Cię u niej interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GospodyniProboszcza 72 Napisano Listopad 17, 2022 Ja oglądam hal_la, ofsimplethings, arzoncaa, my grey home, olga_mylifestyle oraz moje niedawne odkrycie dom przy alabastrowej - widok na góry bardzo lubię oglądać Ukrainkę anastazje S.nova.vintage - jeśli lubicie modę vintage to koniecznie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podglądara 250 Napisano Listopad 17, 2022 Ja to lubię takie spokojne osoby, które przemycają wiedzę i ciekawostki bez jakiegoś nadmiernego epatowania swoim życiem: Misia Brach, Poza Ramami, Trenerangwbiznesie, Joanna Gutral, Pola Lubera, Joan Podgórska, Raport z Literatury, Gosia Fraser, White Plate i jej nowy king Charles spaniel, Happy Vegan Shrimp. Kiedyś lubiłam Glogazę i Okuniewską podglądać, ale szybko przeszło Ogólnie mam taką teorię, że konta do 20-25k są najciekawsze potem zaczyna się lanserka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PyesAndaluzyyski 395 Napisano Listopad 18, 2022 Dnia 11.11.2022 o 02:04, korapelkowska napisał: czy są jeszcze jakieś spoko konta na ig? szukam kulturalno-spolecznych albo ludzi, którzy ciekawie piszą o swoich pasjach, mogą być niszowe Basvincti Kasia Jastrzębska nat.rojek pani abstynencja miłosz wiatrowski hmzagulska czytam se kapitał kupa posting seksokol twojstarytrzezwycostamposting gabe Wilczyńska Sabina sądecka jakieś liczne bookstagramy janek Świtała julia Pankiewicz o Podgórskiej i Cyklińskiej zdanie mam jakie mam ale warto podpatrywac, idą ma autyzm część musialabym sprawdzić jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PyesAndaluzyyski 395 Napisano Listopad 18, 2022 Lubię mózgi do poprzednich i posprawdzam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PyesAndaluzyyski 395 Napisano Listopad 18, 2022 wiechography eko Paulina górska ma fajne podsumowania. Salam Lab, różnie bywa, ale warto. Peciara. Borderpositive jakkolwiek się teraz nazywa. Borderliked. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plumpumpum 29 Napisano Marzec 25, 2023 Crazytravelbag, konto głównie o tematyce USA. Robi amerykańskie weekendy, z ktorych można się dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach