Marta1990 29 Napisano 17 Grudzień W ostatnim odcinku w tym roku-4625 Miłosz powie Bożence o nieślubnym dziecku-Miłoszku.Marzena wyjedzie na sylwestra w Alpy z prawnikiem Brunem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano 20 Grudzień Dnia 17.12.2025 o 20:01, Marta1990 napisał: W ostatnim odcinku w tym roku-4625 Miłosz powie Bożence o nieślubnym dziecku-Miłoszku.Marzena wyjedzie na sylwestra w Alpy z prawnikiem Brunem. I dostanie zawału. I dowiemy się co słychać u córki Marczyńskiego. Mam nadzieję że scenarzyści pamiętają że ona ma na imię Sylwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano 20 Grudzień 18 minut temu, Mala napisał: I dostanie zawału. I dowiemy się co słychać u córki Marczyńskiego. Mam nadzieję, że scenarzyści pamiętają, że ona ma na imię Sylwia. Pewnie będzie rozwód i jednak Kaczorowska odejdzie z obsady. W jakimś początkowym odcinku Marczyński powiedział "Ania" (Sylwia było zbyt nowoczesne jak na koniec lat 90-tych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano 20 Grudzień 1 godzinę temu, Marta1990 napisał: Pewnie będzie rozwód i jednak Kaczorowska odejdzie z obsady. W jakimś początkowym odcinku Marczyński powiedział "Ania" (Sylwia było zbyt nowoczesne jak na koniec lat 90-tych). Nie odejdzie, bo nie ma takich planów. Ja jestem z 1981 roku i poznałam sporo moich rówieśnic o imieniu Sylwia (w podstawówce nawet chodziłam z jedną do klasy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano 20 Grudzień 25 minut temu, Mala napisał: Nie odejdzie, bo nie ma takich planów. Ja jestem z 1981 roku i poznałam sporo moich rówieśnic o imieniu Sylwia (w podstawówce nawet chodziłam z jedną do klasy). Może być wyrzucona z obsady.Klan trzymał się tradycyjnych imion. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano 20 Grudzień 3 godziny temu, Marta1990 napisał: Może być wyrzucona z obsady.Klan trzymał się tradycyjnych imion. Dlaczego niby miałaby być wyrzucona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano 20 Grudzień 2 minuty temu, Mala napisał: Dlaczego niby miałaby być wyrzucona? A poza tym, to BOŻENA bardziej niż Miłosz jest członkinią rodziny o której jest serial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano 21 Grudzień 20 godzin temu, Mala napisał: Dlaczego niby miałaby być wyrzucona? Bo ma plamę wizerunkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano czwartek o 19:19 (edytowany) Dnia 21.12.2025 o 21:21, Marta1990 napisał: Bo ma plamę wizerunkową. O rany julek.... Nie ona jedna! Aktorzy są TYLKO LUDŹMI. TEŻ MI WIELKA PLAMA, ROZWÓD. Edytowano czwartek o 19:24 przez Mala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 29 Napisano piątek o 20:11 Dzisiaj w "Kole foruny" byli Izabela Trojanowska,Jakub Świderski i Maciej Kucharski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach