kociak 6 Napisano Listopad 29, 2022 Zaczęło się w sumie niewinnie. Od ucisku głowy i napiętych oczu po inne objawy: Duszności, bóle serca, szybkie bicie serca przy małej aktywności fizycznej skurcze serca, trudności w połykaniu, napięta szyja, mocniejsze odczuwanie zapachów. Niektóre objawy złagodniały a zostały te które były od początku czyli: głowa,oczy i serce .Ogólnie mam skoliozę, krótkowzroczność. Najgosze jest to że przepisuje sobie wiele chorób a nie wykonałam jeszcze wszystkich badań. Podejrzewałam już u siebie ciężką chorobę płuc, serca, guza mózgu, choroby mięśni, choroby tarczycy. Obwiniam też tryb życia, długie korzystanie z smartfona a szczególnie grę, że od tego mogłam uszkodzić mózg itp. lub nieprawidłowe ćwiczenia które mogły całkiem uszkodzić kregosłup. Ciągle mówię o chorobach, staram się znaleźć rozwiązanie w internecie ale niestety wszystkie opisane objawy pasują do różnych chorób. To powoduje że płacze, przejmuje się i myślę że mi się pogorszy lub stracę życie. Co mam zrobić żeby się uspokoić między czekaniem na kolejne wizyty u lekarzy? Mam już szczerze dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach