Para to x 57 Napisano Grudzień 8, 2022 wymiotowałem. Czułem się jak po spowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Grudzień 8, 2022 Ostatnio zastanawiałem się co właściwie znaczy proza życia https://zapodaj.net/images/4ab829d8e6f99.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xao123 3 Napisano Grudzień 8, 2022 17 minut temu, Para to x napisał: wymiotowałem. Czułem się jak po spowiedzi. To dobrze oczyściłeś się taki detoks albo coś ci zaszkodziło może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Grudzień 9, 2022 20 godzin temu, Xao123 napisał: To dobrze oczyściłeś się taki detoks albo coś ci zaszkodziło może Usłyszałem w radiu Last Christmas iiii tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Grudzień 9, 2022 Proza życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Grudzień 9, 2022 (edytowany) Ostatnio naszła mnie taka myśl że dzisiejsze kobiety mają większą wiedzę o kochaniu niż gotowaniu. Edytowano Grudzień 9, 2022 przez Para to x Przez żołądek do serca.a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Grudzień 9, 2022 10 minut temu, Para to x napisał: Ostatnio naszła mnie taka myśl że dzisiejsze kobiety mają większą wiedzę o kochaniu niż gotowaniu. To jest prawda jak są młode to dają, jak juz starsza nie daje nie ma co, dała tylko nikt nie chce. Mężczyzny jest odwrotnie także nie martw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Grudzień 10, 2022 15 godzin temu, *Piotr* napisał: To jest prawda jak są młode to dają, jak juz starsza nie daje nie ma co, dała tylko nikt nie chce. Mężczyzny jest odwrotnie także nie martw. Kobiety szybciej się starzeją dlatego też wcześniej przechodzą na emeryturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach