Ja316 0 Napisano Styczeń 10, 2023 Pytanie do rodziców Znacie jakieś fajne aplikację gdzie dzieci w wieku 8-12 lat mogą się trochę pouczyć, jakieś liczenie, nauka języków obcych itp. Bo moje dzieci tylko gry a niedługo ferie i wiem jak się to skończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_głupia_baba 789 Napisano Styczeń 14, 2023 Dnia 10.01.2023 o 21:10, Ja316 napisał: Pytanie do rodziców Znacie jakieś fajne aplikację gdzie dzieci w wieku 8-12 lat mogą się trochę pouczyć, jakieś liczenie, nauka języków obcych itp. Bo moje dzieci tylko gry a niedługo ferie i wiem jak się to skończy. A nie lepiej wydzielić czas na granie a pozostały czas niech spędzą inaczej? Grają w plaszowki, rysują, czytają zamiast dalej wpatrywać się w telefony, tablety, laptopy. Chciałabyś by Twój pracodawca wynalazł ci pseudo reklaksujace związane z pracą na urlop? Dzieci też muszą odpoczywać. To też ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Styczeń 14, 2023 A z mamą lub tatą nie mogą się pouczyć? Skoro już grają na komórkach czy tabletach to jeszcze uczyć się też mają w ten sposób... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Styczeń 16, 2023 Weź je na rowery. Ferie są od zabawy i odpoczynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caroline_1986 257 Napisano Styczeń 19, 2023 Dnia 14.01.2023 o 21:04, Gość888 napisał: A z mamą lub tatą nie mogą się pouczyć? Skoro już grają na komórkach czy tabletach to jeszcze uczyć się też mają w ten sposób... Może rodzice pracują i muszą dzieci się czymś zająć więc szukają im czegoś "mądrzejszego" niż gry? U moich synów sprawdza się Squla i warsztaty programowania na Minecrafcie, mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach