AnetJa 0 Napisano Styczeń 14, 2023 (edytowany) Kochane, która z Was ma endo? poprosze tez o wiek. Chcę się zorientować jaka jest świadomość o tej podstępnej chorobie. Edytowano Styczeń 14, 2023 przez AnetJa Literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mienta20 1 Napisano Styczeń 18, 2023 Ja nie mam endomendy ale moja kumpela ma, i z tego co wiem to są na fb grupy gdzie kobiety wymieniają się informacjami. Ja też jak coś znajdę to jej wysyłam a coraz więcej jest wiadomo na temat tej choroby, na przykład lekarze ze szpitala medicover mówią że dieta przeciwzapalna i fizjoterapia bardzo pomaga i na przykładzie koleżanki mogę potwierdzić że to faktycznie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka8812 1 Napisano Luty 5, 2023 osobiscie nie choruje, ale moja siostra uzera sie z ta choroba. Mam wrazenie, ze coraz wiecej kobiet dopada, jak nie endo, to pcos, albo choroby tarczycy. Mloda stara sie teraz z mezem o dziecko i lekarz od razu wskazal na odpowiednia diete i suplementacje, ona akurat ovarox stosuje bo ma wszystkie skladniki potrzebne do wyregulowania gospodarki hormonalnej i funkcji rodczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka 2 Napisano Czerwiec 26, 2023 Uważam, że regularnie trzeba się badać, a nie tylko wtedy, gdy potrzeba. Profilaktyka jest istotna. Moim zdaniem kobieta powinna mieć łatwy i szybki dostęp do pomocy ginekologicznej. W oczekiwaniu na wizytę, warto zaglądać na stronkę o kobiecych problemach związanych ze zdrowiem oraz o planowaniu potomstwa i antykoncepcji - naturalnaplodnosc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach