Barnaba 234 8 Napisano Styczeń 24, 2023 Bo nie mam kolegów, koleżanek, dziewczyny itd . To po co mam wych , do kogo ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 24, 2023 Solo możesz pójść do kina, klubu, siłownie, basen, spacer, rower i w ten sposób zawsze możesz kogoś poznać, ba jeśli będziesz regularnie gdzieś uczęszczał to bankowo prędzej czy później kogoś poznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 8 Napisano Styczeń 24, 2023 3 minuty temu, wrrr_gzium napisał: Solo możesz pójść do kina, klubu, siłownie, basen, spacer, rower i w ten sposób zawsze możesz kogoś poznać, ba jeśli będziesz regularnie gdzieś uczęszczał to bankowo prędzej czy później kogoś poznasz. Ja już mam 32 lata, jestem za stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 24, 2023 21 minut temu, Barnaba 234 napisał: Ja już mam 32 lata, jestem za stary Na co za stary ? Na wyżej przeze mnie wymienione nikt nie jest stary. Jesli natomiast ty masz takie myślenie ze w wieku 32 lat jesteś za stary to znak ze z Tobą mentalnie coś jest nie tak, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 24, 2023 1 godzinę temu, Barnaba 234 napisał: Bo nie mam kolegów, koleżanek, dziewczyny itd . To po co mam wych , do kogo ?. Wiem miałam nie odpowiadać, ale odpowiem. Wychodzi się dla siebie. 1 godzinę temu, Barnaba 234 napisał: Ja już mam 32 lata, jestem za stary Nie przesadzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaaku 3 Napisano Styczeń 24, 2023 Może jednak spróbuj. Każdy ma czasami gorszy nastój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 8 Napisano Styczeń 24, 2023 4 godziny temu, Bezrobotna napisał: Wiem miałam nie odpowiadać, ale odpowiem. Wychodzi się dla siebie. Nie przesadzaj Przecież ci tłumaczyłem że w moich tematach masz się nie udzielać . Do pracy powinnaś się wziąść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 24, 2023 2 godziny temu, Barnaba 234 napisał: Przecież ci tłumaczyłem że w moich tematach masz się nie udzielać . Do pracy powinnaś się wziąść. To mi znajdź pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KevinTomczak 0 Napisano Styczeń 24, 2023 39 minut temu, Bezrobotna napisał: To mi znajdź pracę. Jakie masz kwalifikacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 8 Napisano Styczeń 24, 2023 1 godzinę temu, Bezrobotna napisał: To mi znajdź pracę. Ty się nie wypowiadaj w moich tematach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 8 Napisano Styczeń 26, 2023 Strasznie zgorzkniałem , zdziczałem , zgłupiałem w swoim domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 30, 2023 Dnia 24.01.2023 o 22:19, KevinTomczak napisał: Jakie masz kwalifikacje? Żadnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda1234567 56 Napisano Luty 2, 2023 To zacznij rozmawiać z kimś w internecie z tego miasta co ty. Porozmawiaj, poznaj i się z nim spotkaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joasialas 0 Napisano Luty 3, 2023 Dnia 26.01.2023 o 12:58, Barnaba 234 napisał: Strasznie zgorzkniałem , zdziczałem , zgłupiałem w swoim domu Skoro sam to zauważyłeś to najwyższy czas coś z tym zrobić! Siłownia to dobry pomysł nawet aby kogoś poznać A jak nie to kup sobie psa i nie będziesz już miał wyjścia tylko bedziesz musiał chodzić z nim na spacery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach