Anonimowa02 1 Napisano Marzec 13, 2023 Mam nietypowe pytanie odnośnie właśnie zgagi. Kiedy jestem w swoim domu, nic mi nie dolega, ale kiedy jadę do chłopaka na noc, to nie ma nocy bez zgagi. W dzień mi nic nie jest, ale jak przychodzi pora spania to nagle się pojawia. Bardzo mnie to dziwi i nie chce też, żeby myśleli, że coś jest ze mną nie tak. Jest jakiś może konkretny powód, dlaczego właśnie u niego mam, a u siebie nie? Nie jestem u niego zbyt często, więc może to przez otoczenie lub jedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maurentyna 7 Napisano Kwiecień 30, 2023 Pewnie przez jedzenie. Pij żywy ocet jabłkowy codziennie. Wtedy, gdy nawet jak zjesz coś co wywołuje zgagę, to powinno obyć się bez problemu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agneskan 1 Napisano Maj 1, 2023 nie jedz za pozno. Najlepiej odczekac minimum 3 godziny od ostatniego posilku i dopiero potem isc spac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach