informatyczka 66 Napisano Kwiecień 9, 2023 Czy ten program jest emitowany dopiero po nagranu wszystkich odcinków? Bo uczestniczka Ania Wojdas jest obecnie w domu a nie gdzieś w Kolumbi. A tak w ogóle to myślałam że Patrycja Siemionow ma 40 lat a ona ma 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliks.krzeslo 1 Napisano Kwiecień 13, 2023 Nie kojarzę programu TrueLove...Jak chodzi o programy telewizyjne, to jestem wielkim fanem wszelkich o urodzie: http://beautytest.pl/programy-o-urodzie-o-kosmetykach-ktore-polecamy/ tu przykałdowa lista programów o kosmetykach i ogólnie w temacie beauty. Oglądam je razem z żoną, relaksują mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admiralicja 955 Napisano Kwiecień 13, 2023 Dnia 9.04.2023 o 17:16, informatyczka napisał: Czy ten program jest emitowany dopiero po nagranu wszystkich odcinków? Bo uczestniczka Ania Wojdas jest obecnie w domu a nie gdzieś w Kolumbi. A tak w ogóle to myślałam że Patrycja Siemionow ma 40 lat a ona ma 27 No tak, Hotel Paradise też przecież najpierw nagrali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach