Glam jak z koziej pupy 19 Napisano Sierpień 4, 2023 mega słabe kup ciuch w normalnej cenie a tu cyk za miesiąc 100 zł obniżki XDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajabow 39 Napisano Sierpień 14, 2023 a co to u Asi? dalej jest wszystko zajebiste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugoo 41 Napisano Sierpień 14, 2023 Ostatnio miała ciezki dzień, mnóstwo fakapow i poprawiania błędów innych i dlatego nie miała sił wrzucać stories ale jednocześnie parę h wcześniej reklama szczoteczek do zebow wjechała na storiesy jak złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bronka3 2 Napisano Sierpień 14, 2023 Ok, czy kojarzycie może forum na temat pyszyńskiej, bo tu nie chcę przynudzać, a tamta telenowela jest dla mnie bardziej emocjonująca i ta nowa fryzura! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzieciol 1 Napisano Sierpień 26, 2023 No i wjechały wyprzedaże ciuchów o ponad 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiakasia88 1301 Napisano Sierpień 27, 2023 16 godzin temu, odzieciol napisał: No i wjechały wyprzedaże ciuchów o ponad 50% Dla mnie to strzał w stopę w przypadku takie dopiero co powstałej firmy. Pierwsi klienci jej zaufał, kupili produkty w przedsprzedaży, a ona po miesiącu czy 2 robi wyprzedaż 50%? Ciekawe kto kupi nowa kolekcję, bo myślę, że teraz już sporo osób zaczeka na wyprzedaż 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajabow 39 Napisano Październik 30, 2023 Co tam u Asi? Ciuchy sprzedała już wszystkie? Biznes bezalko śmiga? zakochała się? ktoś coś? Widzę, że Wojtek szczęśliwy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach