tylkoczytam 409 Napisano Czerwiec 1, 2023 Gabriela kupiła książkę kucharską, będzie relacjonować gotowanie, póki co największy problem ma ze zrozumienie miar i wag, próbuje, jak sama wskazała, to rozczytywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siemanko123 1621 Napisano Czerwiec 2, 2023 ma tez problem z rozszyfrowaniem skladnikow - w przepisie na rosol bylo napisane "2 pory" i gaba sie zastanawia, czy chodzi o portki czy moze pory roku po ugotowaniu pierwszego w zyciu rosolu umiejetnosci kucharskie gaby wzrosna z 5/10 na co najmniej 8/10, a wy huby co, pewnie dieta pudelkowa? nawet mi was nie zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dajcieżyć 5817 Napisano Czerwiec 2, 2023 Przynajmniej garnka z rosołem jej sąsiad nie ukradnie spod drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tylkoczytam 409 Napisano Czerwiec 2, 2023 22 minuty temu, siemanko123 napisał: ma tez problem z rozszyfrowaniem skladnikow - w przepisie na rosol bylo napisane "2 pory" i gaba sie zastanawia, czy chodzi o portki czy moze pory roku po ugotowaniu pierwszego w zyciu rosolu umiejetnosci kucharskie gaby wzrosna z 5/10 na co najmniej 8/10, a wy huby co, pewnie dieta pudelkowa? nawet mi was nie zal Serio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4swiadek 515 Napisano Czerwiec 10, 2023 Gaba jak ty może się spotykać z klasizmem w środowisku dziennikarskim jak do niego nie należysz? Czy ja skoro mam prawo jazdy do należę do środowiska kierowców F1 i Hamilton ma podziwiać moje codzienne rajdy po S8? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kika98 512 Napisano Czerwiec 10, 2023 (edytowany) Należy za to do bandy słoików, którzy szantażują otoczenie byciem z Podlasia przez całe życie, choć pokończyli studia i w niczym się nie muszą wysilać w jakichs g*wnopracach. Czyli jest jak ludzie którymi gardzi, zagarniając całą uwagę, którą można by poświecić ludziom stamtąd i z innych małych miejscowości. Na miejscu matki bym żałowała, że złotówkę w to to włożyłam. Edytowano Czerwiec 10, 2023 przez Kika98 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach