Maciekkox 0 Napisano Czerwiec 13, 2023 Witam mam pytanie, jako że mam 25 lat i nie mam ani jednego zęba z względów genetycznych pomimo walki niestety wszystko musiało zostać mi usunięte aktualnie noszę protezy ale nie potrafię ich zaakceptować. Odłożyłem już sporą sumę i chciałbym wstawić na całą szczękę implanty o ile stan moich kości na to pozwoli. Czy ktoś z was ma może wstawione implanty całościowo i może się wypowiedzieć jak to wyglądało u niego finansowo i czy powrócił dawny komfort ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nastka_krakow345 1 Napisano Czerwiec 27, 2023 Ja mogę się wypowiedzieć co do wstawiania implantów i komfortu po ich założeniu. Co do ceny niestety nie, bo ja miałam robione tylko (albo aż!) trzy implanty, a nie wszystkie, tak jak ty planujesz. W kazdym razie komfort jest ogromny! Ja długo się wahałam, ale ostatecznie jestem bardzo zadowolona, bo wszystko przebiegło bezproblemowo i bardzo sprawnie jesli chodzi o terminy. A co do ceny to szczerze mówiąc tez myslałam ze zaplace wiecej Robiłam w Scandinavian Clinic, na pewno kojarzysz. Zapytaj sobie u nich o wycenę, to będziesz mieć jasność co i jak. Z efektu będziesz zadowolony na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach