nabogato1 240 Napisano Lipiec 10, 2023 Dnia 7.07.2023 o 23:29, Chmurka32 napisał: A to nie ona pisała, że w sumie dopiero niedawno poznała jego rodzine albo on jej? Dziwny jakiś tem związek, bo oni są razem od wielu lat. Jej narzeczony poznał niedawno jej wujków itp, taką dalszą rodzinę. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano Lipiec 10, 2023 Strasznie zmanierowane dziewczę. Maksymalnie skoncentrowane na sobie, markach i instagramowym światku. I ten ton z akcentem na ostatnią sylabę, tak charakterystyczny dla dziewczynek jej pokroju...Jak dla mnie niestrawna. Przypomina mi Baśkę Callmeblondi. Już jej koleżaneczka Viskola bardziej sympatyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano 15 Czerwiec Narcyzka o wiejskiej urodzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1004 Napisano 17 Czerwiec Gdyby nie instagramowa, ale podkręcona filtrami uroda i kasa, to by nie miała takiej widowni, bo osobowości nie ma żadnej. Ze ślubu zrobiła taką szopkę, że myślałam, że wychodzi za jakiegoś księcia. A to zwykły chłopak jak ona. Wyszukane dodatki i stylizowane zdjęcia tylko podbijają ten efekt zwykłości, bo blichtr wyraźnie kontrastuje z nimi. Dodatkowo ona sfotografowana przez siebie, a ona sfotografowana przez kogoś innego, to dwie różne osoby. W szoku byłam, jak zobaczyłam, że w rzeczywistości jest dużo tęższa, krótsze nogi. Nie wygląda tragicznie, ale w porównaniu do przerobionych i pozowanych fot, to serio jak nie ona. Nieautentyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano 18 Czerwiec Ja to jej zazdroszczę tej pewności siebie. Brzydka cera, zez, jakieś brodawki na twarzy i dekolcie, krótkie, grube, z przebarwieniami nogi a ona zakochana w sobie bardzo. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach