informatyczka 66 Napisano Lipiec 24, 2023 Ludzie kto normalny jeździ po Gruzjach żeby zajmować sie kundlami? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolalola 1933 Napisano Lipiec 24, 2023 Coś mnie ominęło chyba, jak to się stało, że Cycanka miała już nigdy nie wrócić do internetu, a tu wchodzą, a ona sobie znowu wesoło płodzi storiesy i reklama goni reklamę? xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycanka87 154 Napisano Lipiec 24, 2023 Jeszcze sobie strzela w kolano postem o zakrzepicy, parę postów wstecz. Szczepionki na covit, jako jeden z czynników ryzyka. Przecież przechorowanie covid też zwiększa ryzyko zakrzepicy. Cycanka kilkanaście miesięcy temu terroryzowała ludzi, że mają się szczepić, chciała przymusowych szczepień a teraz niby po szczepionce na covit, zwiekszon ryzyko i ona pisze, że to był jej wybór i ona wiedziała Szkoda, że swój wybór narzucała innym i teraz piszę bzdury 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycanka87 154 Napisano Lipiec 24, 2023 4 godziny temu, Lolalola napisał: Coś mnie ominęło chyba, jak to się stało, że Cycanka miała już nigdy nie wrócić do internetu, a tu wchodzą, a ona sobie znowu wesoło płodzi storiesy i reklama goni reklamę? xd To pewnie jeden z objawów jej dziwnych schorzeń i zaburzeń. Jedno gada, inne robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siemanko123 1621 Napisano Lipiec 28, 2023 Dnia 24.07.2023 o 14:23, Lolalola napisał: Coś mnie ominęło chyba, jak to się stało, że Cycanka miała już nigdy nie wrócić do internetu, a tu wchodzą, a ona sobie znowu wesoło płodzi storiesy i reklama goni reklamę? xd normalnie wrocila sobie z dnia na dzien jakby nigdy nic, bez slowa tlumaczenia i zaczela napie&*alac reklamami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycanka87 154 Napisano Lipiec 28, 2023 może kasa się skończyła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach