sew333 0 Napisano Lipiec 26, 2023 Witam. 2 tygodnie temu moja mama miała operacje gruczolaka przysadki mózgowej. Podczas operacji zrobił się wylew i uszkodził się pień mózgu. Jest ciągle w normalnej śpiączce kilka dni. Lekarze mówią albo nie przeżyje albo będzie roślinką. Chcą ją kierować do ośrodka rehabilitacyjnego. I tu moje pytanie. Czy faktycznie nie ma szans już na jakiekolwiek przebudzenie i zeby nie być roślinką? Dziękuje za opinie. Mama ma 72 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Lipiec 27, 2023 20 godzin temu, sew333 napisał: Witam. 2 tygodnie temu moja mama miała operacje gruczolaka przysadki mózgowej. Podczas operacji zrobił się wylew i uszkodził się pień mózgu. Jest ciągle w normalnej śpiączce kilka dni. Lekarze mówią albo nie przeżyje albo będzie roślinką. Chcą ją kierować do ośrodka rehabilitacyjnego. I tu moje pytanie. Czy faktycznie nie ma szans już na jakiekolwiek przebudzenie i zeby nie być roślinką? Dziękuje za opinie. Mama ma 72 lata Współczuję, ale tutaj nie odpowiednie miejsce na takie pytanie , tutaj raczej nie ma specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach