Lolina92 42 Napisano 25 Maj 54 minuty temu, discord napisał: To nie ten sam czasem? Wydaje mi się, że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nero666 114 Napisano 25 Maj Inny 100%. Niczym szczeniaki, pokazuje się z innym fagasem dla zazdrosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano 26 Maj Zemsta na ex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano 26 Maj Ex płacze na tik toku że go zostawiła miłość jego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirsty 330 Napisano 26 Maj 8 minut temu, Gejlkozloski napisał: Ex płacze na tik toku że go zostawiła miłość jego życia O Jezu przed sek się na to natknęłam haha. Oni naprawdę mentalnie mają naście lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 120 Napisano 26 Maj 2 godziny temu, Kirsty napisał: O Jezu przed sek się na to natknęłam haha. Oni naprawdę mentalnie mają naście lat Ja nie wiem, czy on czasem fizycznie też tylu nie miał, jak wąsa zgolił 🥱 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 387 Napisano 26 Maj 6 godzin temu, Gejlkozloski napisał: Ex płacze na tik toku że go zostawiła miłość jego życia Podasz jego nazwę na Tt? Bo chyba zmienił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia 451 Napisano 27 Maj On jest jakiś creepy... Angeljaylee27 coś takiego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano 27 Maj Na jego fb pod profilowym, jakiś Polak (wygląda na to, że g*j) poserduszkował mu. Wszystko jasne zatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano 27 Maj 3 godziny temu, Misha napisał: Na jego fb pod profilowym, jakiś Polak (wygląda na to, że g*j) poserduszkował mu. Wszystko jasne zatem. To jest ten kolega gej, który był już u Saruni na kanale, kiedyś z nim imprezowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano 27 Maj 26 minut temu, Gejlkozloski napisał: To jest ten kolega gej, który był już u Saruni na kanale, kiedyś z nim imprezowała A to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 27 Maj 5 godzin temu, Misha napisał: Na jego fb pod profilowym, jakiś Polak (wygląda na to, że g*j) poserduszkował mu. Wszystko jasne zatem. 1 godzinę temu, Gejlkozloski napisał: To jest ten kolega gej, który był już u Saruni na kanale, kiedyś z nim imprezowała To wynika z tego, co piszecie, że to Łukasz, psiapsi Saruni no chyba by jej tego nie zrobił. Poza tym koleś wszedł w związek z kobietą (znowu), więc co za gej z niego? No chyba że bi, no ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotekpsotek 16 Napisano 27 Maj Fajny z niego gej skoro dziecko ma. Jezu w co ona się wplątała. Nie dość , ze gejuch to jeszcze dzieciaty. Gorzej być nie może. Szczerze mi jej żal w sumie … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 120 Napisano 27 Maj 10 minut temu, Kotekpsotek napisał: Fajny z niego gej skoro dziecko ma. Jezu w co ona się wplątała. Nie dość , ze gejuch to jeszcze dzieciaty. Gorzej być nie może. Szczerze mi jej żal w sumie … A tam gej od razu, bo inny gej mu zlajkowal. To nic nie znaczy. Sara maliny porobione miała na szyi, do tego chłopak ma dziecko i placze za Sarą, to jaki z niego gej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mari 472 Napisano 27 Maj Sara na lajvie opowiadała, że nie ma kontaktu z tymi dziewczynami co jeździła z nimi na wakacje. (Nie pamiętam skąd one były), bo znalazły sobie chłopaków i nie miały czasu Sary. Ale ostatnio było pojednanie, bo coś tam mówiła na vlogu. A teraz Sara robi to samo. Mówi ciągle jak to nie ma czasu, bo jest zakochana, vlogow też mało wstawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano 28 Maj Koniec milosci to może będą filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano 30 Maj Dnia 27.05.2024 o 13:47, Wsedno napisał: To wynika z tego, co piszecie, że to Łukasz, psiapsi Saruni no chyba by jej tego nie zrobił. Poza tym koleś wszedł w związek z kobietą (znowu), więc co za gej z niego? No chyba że bi, no ale ... Nieee, to nie Łukasz, to Przemek, mieszka w tym samym mieście co Sara, taki szczupły blondyn 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano 30 Maj (edytowany) Znalazłam film z nim, make up no make up dla chłopaka, film na kanale Sary sprzed około roku Edytowano 30 Maj przez Gejlkozloski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano 2 Czerwiec Ciekawe z kim szła na randkę skoro z tym już zerwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kopytki 78 Napisano 14 Czerwiec Dnia 2.06.2024 o 14:06, Klaxia napisał: Ciekawe z kim szła na randkę skoro z tym już zerwała z Sisulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megg10 12 Napisano 17 Czerwiec Boshhhh co za zenua. Najpierw pokazala golego cyca w lusterku a potem te krzyki i piski u fryzjera..... miny innych klientek bezcenne... przyjechala gwiazda zza granicy i oczywiscie musi byc najglosniejsza. Cringe as f*ck, az mnie ciary przechodzily.... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nero666 114 Napisano 17 Czerwiec 49 minut temu, Megg10 napisał: Boshhhh co za zenua. Najpierw pokazala golego cyca w lusterku a potem te krzyki i piski u fryzjera..... miny innych klientek bezcenne... przyjechala gwiazda zza granicy i oczywiscie musi byc najglosniejsza. Cringe as f*ck, az mnie ciary przechodzily.... Gdzie tego cyca pokazała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megg10 12 Napisano 17 Czerwiec 1 godzinę temu, Nero666 napisał: Gdzie tego cyca pokazała? Jak stala w lazience po przyjezdzie do Lukasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 120 Napisano 19 Czerwiec Dnia 17.06.2024 o 19:22, Megg10 napisał: Jak stala w lazience po przyjezdzie do Lukasza. Która minuta, ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nero666 114 Napisano 19 Czerwiec 19 minut temu, Bjutiguru napisał: Która minuta, ktoś wie? Ja sprawdzałam i nie znalazłam golego cyca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hit & Raszyn 499 Napisano 20 Czerwiec Dnia 17.06.2024 o 16:42, Megg10 napisał: Boshhhh co za zenua. Najpierw pokazala golego cyca w lusterku a potem te krzyki i piski u fryzjera..... miny innych klientek bezcenne... przyjechala gwiazda zza granicy i oczywiscie musi byc najglosniejsza. Cringe as f*ck, az mnie ciary przechodzily.... Wiesz, po latach farbowania farbą z drogerii, w ciemnej łazience, gdzie wychodził efekt bor..., można przeżyć szok, że jak się zapłaci to sie wygląda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano 20 Czerwiec 5 godzin temu, Hit & Raszyn napisał: Wiesz, po latach farbowania farbą z drogerii, w ciemnej łazience, gdzie wychodził efekt bor..., można przeżyć szok, że jak się zapłaci to sie wygląda Może to barter, znajoma Ł ma reklamę, a Sarunia w końcu ładne włosy za darmo. Tak tylko głośno myślę... Bo nie rozumiem, czemu tak uparcie traktowała te włosy farbą na własną rękę, zamiast pójść do fryzjera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hit & Raszyn 499 Napisano 20 Czerwiec 34 minuty temu, Wsedno napisał: Może to barter, znajoma Ł ma reklamę, a Sarunia w końcu ładne włosy za darmo. Tak tylko głośno myślę... Bo nie rozumiem, czemu tak uparcie traktowała te włosy farbą na własną rękę, zamiast pójść do fryzjera No wkopały się, bo teraz chce wpadać co 3 miesiące 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kopytki 78 Napisano 20 Czerwiec 6 minut temu, Hit & Raszyn napisał: No wkopały się, bo teraz chce wpadać co 3 miesiące W zyciu nie bedzie przylatywac tak czesto do Polski, bo nie ma kasy na loty itd. To farbowanie w domu tylko i wylacznie z oszczednosci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaxia 16 Napisano 20 Czerwiec Tez nie sądzę ze będzie przyjeżdżać co pare miesięcy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach