FrutakzAmeryki 1146 Napisano Wrzesień 25, 2023 Tez zakładacie seksi pas i pończochy pod wypierdziany dres? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Użytkownikq 8 Napisano Wrzesień 25, 2023 Oczywiście, że tak! Od kiedy mam nadwrażliwość sensoryczną, uwielbiam to uczucie na skórze, które dają te wszystkie paski i ozdoby w seksi bieliźnie. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PodTwojąObronę 109 Napisano Wrzesień 26, 2023 12 godzin temu, FrutakzAmeryki napisał: Tez zakładacie seksi pas i pończochy pod wypierdziany dres? Nie. Taka bielizna jest grzechem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Wrzesień 26, 2023 1 godzinę temu, PodTwojąObronę napisał: Nie. Taka bielizna jest grzechem. A wypierdziany dres nie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PodTwojąObronę 109 Napisano Wrzesień 26, 2023 Przed chwilą, FrutakzAmeryki napisał: A wypierdziany dres nie jest? Jest innego rodzaju grzechem, ale w mojej ocenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycanka87 154 Napisano Wrzesień 26, 2023 Błąd! To nie jest grzech! Bielizna nie jest grzechem. Ciało też nie, ani wypierdziany dres. Poza tym, dres nosi sie dla siebie i bielizne też, a nie by kusić jakichś Romanów :p 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycanka87 154 Napisano Wrzesień 26, 2023 A tak w ogóle, to mogę nosić sobie co chce, bo ja do kościoła nie wchodzę nawet na ślub znajomych, czy msze pogrzebową rodziny ;P jedynie wróżby szamanów z kogutem uznaję 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PodTwojąObronę 109 Napisano Wrzesień 26, 2023 Przed chwilą, Cycanka87 napisał: A tak w ogóle, to mogę nosić sobie co chce, bo ja do kościoła nie wchodzę nawet na ślub znajomych, czy msze pogrzebową rodziny jedynie wróżby szamanów z kogutem uznaję To ironia z Twojej strony? Sarkazm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cycanka87 154 Napisano Wrzesień 26, 2023 Nie, to sczera prawda. Who cares Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PodTwojąObronę 109 Napisano Wrzesień 26, 2023 12 minut temu, Cycanka87 napisał: Nie, to sczera prawda. Who cares To Ty, Anno? Masz tu konto jak Nomadmum? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach