Venus 380 Napisano 17 Kwiecień kafe umiera bo co chwile kasują, więc szkoda czasu w sumie, forum wanda faktycznie spoko, ale też chętnie poproszę na discorda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandie111 2 Napisano 24 Kwiecień Hej, jeśli ktoś ma, to przyślijcie proszę na priv link do discorda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4swiadek 515 Napisano 26 Czerwiec Czy chudzinke sztanga przygniotła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venus 380 Napisano 26 Czerwiec Dziewczyny, poratujcie linkiem do discorda bo mnie wywaliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JollyJoist 19 Napisano 26 Czerwiec Też poproszę o link do nowego discorda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofucznica007 241 Napisano 26 Czerwiec Poproszę link do disco obudziłam się w szoku dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxunia2013 240 Napisano 26 Czerwiec (edytowany) Dajcie mi tez proszę link do discorda, wchodzę żeby poczytać co tamu Ann a discord zniknął Edytowano 26 Czerwiec przez Maxunia2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leelith 186 Napisano 26 Czerwiec Chyba ogólne coś się posypało na discordzie, bo i tu i na Wandzie piszą, że nikt nie ma dostępu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barolina Kaszak 74 Napisano 26 Czerwiec Proszę o link do nowego disco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofucznica007 241 Napisano 26 Czerwiec Kopiuje wiadomość z innego posta odnośnie discord "Discord zrzuciły Okuniewska i Zamilska jak coś, szczegóły są na ich stories na instagramie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszka211 104 Napisano 26 Czerwiec Jeśli ktoś mógłby być tak miły to ja też bym chciała linka na discorda dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leelith 186 Napisano 26 Czerwiec 2 godziny temu, Tofucznica007 napisał: Kopiuje wiadomość z innego posta odnośnie discord "Discord zrzuciły Okuniewska i Zamilska jak coś, szczegóły są na ich stories na instagramie" No to już jest wyjaśnione. Ale słabo,że poleciał cały kanał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanalia12 2 Napisano 26 Czerwiec Czy jest nowy link do dc 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catherinova 40 Napisano 26 Czerwiec Mnie też wywaliło, macie nowa grupę na dc? Wyślijcie link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karotella 60 Napisano 27 Czerwiec Mam mieszane uczucia co do tej walki z hejterami. Zaglądałam na wątek Okuniewskiej ale się tam nie udzielałam, może faktycznie z 5% wypowiedzi było mało subtelnych/kulturalnych ale reszta… szkoda, że poleciał cały discord (podobno 50tys użytkowników?). Nie wiecie jakie są szanse na akceptację użytkownika na Wanda forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chat_noir 371 Napisano 27 Czerwiec A jak działa wanda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vin2012 48 Napisano 1 Lipiec Proszę o nowy link discorda o Anuli:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niejakinikt888 0 Napisano 4 Lipiec jejuuuu nie wiedziałam, że cała grupa upadła XD dajcie plz link też!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konto 128 Napisano 7 Lipiec Też proszę o link. Tęsknię za Kozami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa345 6 Napisano 8 Lipiec podeślijcie linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano 10 Lipiec Link jest w temacie Discord Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klonowymniam 13 Napisano 14 Lipiec Hej hej! Czy ktoś mógłby podesłać link do discorda? 🥲 Bardzo ładnie proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulfinek 403 Napisano 15 Lipiec 14 godzin temu, Klonowymniam napisał: Hej hej! Czy ktoś mógłby podesłać link do discorda? 🥲 Bardzo ładnie proszę chyba nie ma nowego jak jest to też poproszę (mozna spr, ze od poczatku się udzielalam w watkach Sapci na D zreszta też byłam pod tym nickiem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chat_noir 371 Napisano 16 Lipiec Btw widzialyscie kafelek na insta z pytanie o faceta a tam jej zdj calujacej sie z jakims brodaczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano 17 Lipiec Dnia 16.07.2024 o 12:25, Chat_noir napisał: Btw widzialyscie kafelek na insta z pytanie o faceta a tam jej zdj calujacej sie z jakims brodaczem Widziałam... Anula w formie. Mam nadzieję, że niedługo, na jakimś lajwie, ktoś ją podpuści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cappuccino 30 Napisano 17 Lipiec Dnia 16.07.2024 o 12:25, Chat_noir napisał: Btw widzialyscie kafelek na insta z pytanie o faceta a tam jej zdj calujacej sie z jakims brodaczem To musiałby być jakiś chory feders Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano 18 Lipiec 11 godzin temu, Cappuccino napisał: To musiałby być jakiś chory feders Kiedys na dc było jej zdjęcie z klubu. Koleś całkiem wysoki, szczupły i trzymał jej dłoń ma jej (wg jej opinii) zgrabnym ty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwa18x2 185 Napisano 17 Sierpień Serio upadł cały discord ? Matulu tyle zaległości miałam do nadrobienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwa18x2 185 Napisano 25 Sierpień Czy ja źle widzę, źle szukam - ale nie ma już wątku na Discordzie, ani nawet na Wandzie o AS? co się tam wydarzyło ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano 26 Sierpień 23 godziny temu, Malwa18x2 napisał: Czy ja źle widzę, źle szukam - ale nie ma już wątku na Discordzie, ani nawet na Wandzie o AS? co się tam wydarzyło ?! Anula-s-kłamula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach