Szyba1234 1 Napisano Listopad 3, 2023 Hej , post będzie raczej z tych dłuższych .... Od 4 lat jestem z partnerem ( już mężem od ponad roku) od ponad 3 lat się nie zabezpieczamy a mój mąż nie widzi problemu ze nie zachodze w ciążę. W ogóle jakby problem nie istniał. Gdy wspominam że coś jest nie tak to mówi tylko " no to co ja Ci poradzę" mówię że trzeba do lekarza "no trzeba" i temat się kończy. Niby dzieci chce ale nigdy nie wychodzi z żadną inicjatywą. Z żadnym idźmy do lekarza pomyślmy poczytamy zainteresujmy się dlaczego nie wychodzi. Nic . Nie wiem co robić. Już wielokrotnie były z tego powodu kłótnie bo są momenty że mi już ciśnienie z tej bezradności skaczę do maximum. Co robić? Jak rozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati1236 6 Napisano Listopad 3, 2023 Często faceci się wstydzą takich problemów i dlatego nie chcą nic robić w tym kierunku. Ciężko go będzie przekonać. Może idź sama na początek do specjalisty sprawdź czy wszystko okej,a jeśli tak,to może wtedy też pójdzie się przebadać czy wszystko u niego jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Listopad 11, 2023 Dnia 3.11.2023 o 18:23, Szyba1234 napisał: Hej , post będzie raczej z tych dłuższych .... Od 4 lat jestem z partnerem ( już mężem od ponad roku) od ponad 3 lat się nie zabezpieczamy a mój mąż nie widzi problemu ze nie zachodze w ciążę. W ogóle jakby problem nie istniał. Gdy wspominam że coś jest nie tak to mówi tylko " no to co ja Ci poradzę" mówię że trzeba do lekarza "no trzeba" i temat się kończy. Niby dzieci chce ale nigdy nie wychodzi z żadną inicjatywą. Z żadnym idźmy do lekarza pomyślmy poczytamy zainteresujmy się dlaczego nie wychodzi. Nic . Nie wiem co robić. Już wielokrotnie były z tego powodu kłótnie bo są momenty że mi już ciśnienie z tej bezradności skaczę do maximum. Co robić? Jak rozmawiać? A współżyjecie regularnie caly cykl co 2/3 dni? Czemu ty nie pójdziesz do lekarza, skoro chcesz? Nie zaczyna się od super badań dla par, zaczyna się od badań hormonów u kobiety i monitoringu owulacji. To jesteś w stanie zrobić bez niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach