coffeeja 327 Napisano Listopad 7, 2023 o co chodzi z deynn? co sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Listopad 7, 2023 A co jest z nią nie tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mari 472 Napisano Listopad 7, 2023 Po prostu jest z ultra toksykiem i klapki jej pomału opadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mwk 84 Napisano Listopad 7, 2023 Jak ona nic nie dodaje na insta, a jak już to tylko reklamy, a na kanale nadawczym minki typu 🥺, przecież tam nikt nie może zapytać co się dzieje, a nawet jak ktoś zapyta w komentarzach to i tak nie odpowie XDD a poza tym to chyba jakiś gorszy czas mają, nie wiem czy w związku tez, razem z Danielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano Listopad 7, 2023 Dziewczyny, chodźcie na forum wanda. Tam jest cały wątek o nich i nikt nic nie usuwa, co jest lepsze niż kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Listopad 7, 2023 1 godzinę temu, FashFash napisał: Dziewczyny, chodźcie na forum wanda. Tam jest cały wątek o nich i nikt nic nie usuwa, co jest lepsze niż kafe Możesz jakoś pokierować? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano Listopad 8, 2023 8 godzin temu, jestem_glodna napisał: Możesz jakoś pokierować? wpisujesz w Google forum wanda, wchodzisz, zakładasz konto (jak tutaj) i szukasz po wykazie forów tematu jakie cię interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Listopad 8, 2023 22 minuty temu, FashFash napisał: wpisujesz w Google forum wanda, wchodzisz, zakładasz konto (jak tutaj) i szukasz po wykazie forów tematu jakie cię interesuje Tak już to zrobiłam, ale miałam na myśli nazwę jej wątku tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano Listopad 8, 2023 3 minuty temu, jestem_glodna napisał: Tak już to zrobiłam, ale miałam na myśli nazwę jej wątku tam Majewscy - od ich nazwiska. Naprawdę to nie lot w kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Listopad 8, 2023 7 minut temu, FashFash napisał: Majewscy - od ich nazwiska. Naprawdę to nie lot w kosmos Lol No co ty nie powiesz. Można wpisać na wiele sposobów np Deynn, Marita itp duzo miłości, mniej chamstwa życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WisniowaMamba 1826 Napisano Listopad 12, 2023 Dnia 7.11.2023 o 09:15, coffeeja napisał: o co chodzi z deynn? co sie stalo? Totalnie nic. Już od dawna ich PR stosuje ten trik - kryzys w związku się sprzedaje. I malo tego, gdyby nie wykupiony artykul na pudlu, to by obeszlo się to szerokim echem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilua55 185 Napisano Listopad 15, 2023 Pewnie on prawie każde soję urodziny spędza sam w hotelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach