dzici 0 Napisano Listopad 8, 2023 Miałem romans z mężatką. Cały czas utrzymywała że tylko ze mną uprawiała sex, z mężem nie. Teraz okazało się że jest w ciąży i również okazało się że jednak z mężem też się zabawiała ale teraz sama nie wie czyje to może być dziecko. I tak 11 sierpnia zaczął się jej okres który akurat jak nigdy wcześniej trwał 7 dni(przeważnie było to 5) i,czwartego dnia okresu jak twierdzi uprawiała sex z mężem skończył w niej lecz mówi że nic z niej nie wypłynęło. 15 sierpnia mąż wyjechał i to ja uprawiałem z nią sex od 27 sierpnia przez tydzień codziennie(sex przerywany). 16 września robiła sobie test ciążowy i wyszedł pozytywny. 18 września wizyta u ginekologa który potwierdził ciąże ale było za wcześnie aby określić wiek płodu i teraz do bardziej kumatej części grupy czy jest możliwość po dych danych wytypować kto może być ojcem dziecka. Twierdzi że cykle ma 28 dniowe.Sprawa jest poważna i proszę nie robić jazdy po mojej osobie, wiem że moralnie jest to naganne ale stało się i teraz trzeba ponieść tego konsekwencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 875 Napisano Listopad 8, 2023 9 godzin temu, dzici napisał: Miałem romans z mężatką. Cały czas utrzymywała że tylko ze mną uprawiała sex, z mężem nie. Teraz okazało się że jest w ciąży i również okazało się że jednak z mężem też się zabawiała ale teraz sama nie wie czyje to może być dziecko. I tak 11 sierpnia zaczął się jej okres który akurat jak nigdy wcześniej trwał 7 dni(przeważnie było to 5) i,czwartego dnia okresu jak twierdzi uprawiała sex z mężem skończył w niej lecz mówi że nic z niej nie wypłynęło. 15 sierpnia mąż wyjechał i to ja uprawiałem z nią sex od 27 sierpnia przez tydzień codziennie(sex przerywany). 16 września robiła sobie test ciążowy i wyszedł pozytywny. 18 września wizyta u ginekologa który potwierdził ciąże ale było za wcześnie aby określić wiek płodu i teraz do bardziej kumatej części grupy czy jest możliwość po dych danych wytypować kto może być ojcem dziecka. Twierdzi że cykle ma 28 dniowe.Sprawa jest poważna i proszę nie robić jazdy po mojej osobie, wiem że moralnie jest to naganne ale stało się i teraz trzeba ponieść tego konsekwencje Zajście w ciążę w skutek stosunku przerywanego jest dość mało prawdopodobne. Zajść w ciążę w czasie okresu jeszcze mniej prawdopodobne. Stawiam, że ojcem jest ten 3 bez refleksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Listopad 11, 2023 Dnia 8.11.2023 o 07:18, dzici napisał: Miałem romans z mężatką. Cały czas utrzymywała że tylko ze mną uprawiała sex, z mężem nie. Teraz okazało się że jest w ciąży i również okazało się że jednak z mężem też się zabawiała ale teraz sama nie wie czyje to może być dziecko. I tak 11 sierpnia zaczął się jej okres który akurat jak nigdy wcześniej trwał 7 dni(przeważnie było to 5) i,czwartego dnia okresu jak twierdzi uprawiała sex z mężem skończył w niej lecz mówi że nic z niej nie wypłynęło. 15 sierpnia mąż wyjechał i to ja uprawiałem z nią sex od 27 sierpnia przez tydzień codziennie(sex przerywany). 16 września robiła sobie test ciążowy i wyszedł pozytywny. 18 września wizyta u ginekologa który potwierdził ciąże ale było za wcześnie aby określić wiek płodu i teraz do bardziej kumatej części grupy czy jest możliwość po dych danych wytypować kto może być ojcem dziecka. Twierdzi że cykle ma 28 dniowe.Sprawa jest poważna i proszę nie robić jazdy po mojej osobie, wiem że moralnie jest to naganne ale stało się i teraz trzeba ponieść tego konsekwencje Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzczej_gosc 84 Napisano Listopad 12, 2023 Nic nie wymyślicie. Zarówno mąż mogł wcelowac ( znam przypadki dzieci z początku cyklu), jak i Ty trafić od razu po owulacji. Możesz jeszcze się dowiedzieć, kiedy zwykle miała owulację w cyklu. Bo może koło 9 dnia, a może koło 14. Ale to wszystko wróżenie z fusów. Zainteresujcie się testami dna, które można zrobić jeszcze w ciąży, będziecie mieli więcej czasu na poukładanie wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach